Food

OMG! Baileys komt met een limited edition met red velvet cupcake smaak

Het is bijna kerst en dat betekend dat er deze maand niet alleen veel lekkers wordt gegeten, maar ook gedronken. Ben je nog op zoek naar iets speciaals voor aan de kersttafel? Dan hebben wij goed nieuws. Baileys komt namelijk met een Limited Edition in de smaak Red Velvet Cake. Oh Yeah!  

Christmas is comming baby! En dat houdt in dat we drie dagen lang worden verwend met eten, drinken en cadeaus. Maar wat nou als je die drie dingen kan combineren? Baileys heeft nu namelijk een Limited Edition, in de smaak Red Velvet Cake. De fles is rood dus helemaal in stijl van de feestdagen, en hij smaakt ook behoorlijk lekker. 

Klassieke Baileys

De klassieke ‘Baileys Irish Cream’ is een combinatie van Ierse whiskey en gedestilleerde drank, Ierse room, chocolade en vanille. En hoewel de original Baileys al om te smullen is, is de Red Velvet Cupcake-variant dat nog meer! De Red Velvet Cupcake-editie heeft de bekende Baileys gemengd met de smaken van chocoladetaart, roomkaas en een beetje cacao. Het is dus een toetje, drankje en cadeautje in één. Ideaal als je deze kerst het dessert moet doen. 

Baileys Red Velvet Cupcake warme chocolademelk recept

Je kan Baileys puur drinken, maar wat dacht je van Baileys in de chocolademelk!? Hier is het receptje om dit hemelse winterdrankje te maken:

Stap 1: Hak wat chocolade en doe in een mok. Verwarm melk naar keuze in een pannetje (laat het niet koken) en giet in de mok.

Stap 2: Laat een minuutje staan en roer vervolgens de chocolade door de melk tot het helemaal is gesmolten.

Stap 3: Voeg 50 ml Baileys Red Velvet Cupcake toe en meng. Maak het drankje af met een toef slagroom en eventueel marshmallows, YUMMIE!

View post on Instagram
 

Waar kan ik Baileys Red Velvet Cupcake halen?

Je koopt Baileys Red Velvet Cupcake voor ongeveer €20,00 bij verschillende drankzaken. Het is een Limited Edition dus je moet snel zijn want de voorraad is beperkt. Ben je geen 18? Helaas dan geen alcohol voor jou girl.

Lees ook:

Yehes, Albert Heijn en All You Need Is Love maken korte serie kerstspecials

Met deze adventskalender maak jij de lekkerste cocktails

 

Bron: Fem-femBeeld: Instagram

Must reads 👀