Lifestyle

Deze 5 dingen die hij in bed doet geven aan dat hij je echt heel leuk vindt

Redactie

Seks is heerlijk, maar seks met iemand die je heel erg leuk vindt is nog honderd keer zo fijn! Wij hebben speciaal voor jullie even uitgezocht aan welke dingen tijdens de daad je kan merken dat een jongen jou net zo leuk vindt als dat jij hem leuk vindt.

Dit zijn 5 dingen die hij in bed doet waaraan jij kan merken dat hij je echt leuk vindt

Dat hij non-stop seks met je wil is al een heel goed teken, maar aan deze 5 dingen kan je al helemaal merken dat hij hotel-de-botel-verliefd op je is. Bij 1 van de 5 zit je eigenlijk al wel goed, maar hoe meer hoe beter natuurlijk! Welke dingen herken jij in je lover?

Hij kan zijn ogen niet van je afhouden

Het wordt nou wel erg steamy onder de lakens maar jouw lover raakt op geen enkel moment het oogcontact met je kwijt. Hij bewondert elk deel van je lichaam en kan dus echt zijn ogen echt niet van je afhouden. Seks met heel veel oogcontact is lekker intiem en daar houden we van. 

Hij zoent je met superveel passie

Voor de meeste mannen is zoenen niet zo’n big deal. Maar als een jongen je écht leuk vindt, vindt hij jou zoenen het geweldigste wat er is! In de bedroom zal hij je dan ook zoveel mogelijk zoenen, omdat hij er niet genoeg van kan krijgen. Vervelend, zeg!

Hij geeft je graag wat je verlangt

Hij vindt jouw genot belangrijker dan zijn eigen genot. Een hete avond met jou is voor hem namelijk al maximaal genieten. Dus doet hij speciaal voor jou extra zijn best under the sheets

Hij noemt je bij je naam

Dat hij jouw naam tijdens de seks zegt is een fantastisch teken, dat betekent namelijk dat jij het helemaal voor hem bent. En oh, wat voelt het toch goed om jouw naam uit zijn mond te horen komen.   

Hij wil je na de seks niet meer loslaten

Knuffelen na de seks is nog net even iets beter dan normaal knuffelen. Als hij je echt leuk vindt zal hij je na de seks ook niet meer loslaten en jou maximaal door je haar kroelen. Best feeling ever!

 

Lees ook:

Spice it up door het op deze spannende plekken te doen

Dit moét er echt op je seksbucketlist staan