News

Oh, oh: met deze hack kom je iemands telefoon in zónder wachtwoord

Je hebt het vast wel eens meegemaakt; je hebt een telefoon gevonden, maar je komt er voor geen mogelijkheid achter van wie hij is, omdat je niet in de telefoon kunt komen. No worries, alle zorgen zijn voorbij. Want met deze hack kom je in iemands’ telefoon zonder wachtwoord!

Zo kom je in iemands telefoon zonder wachtwoord

Zo kom je iemands telefoon in zonder wachtwoord bij een iPhone

Er zijn vaak genoeg redenen waarom je even in iemands’ telefoon wilt kijken, maar je het wachtwoord niet hebt. Zoals wanneer je een telefoon gevonden hebt, of wanneer je even bij die ene leuke jongen wil checken of hij niet stiekem nog met honderden andere meisjes appt. Dit lijkt onmogelijk, maar niks is minder waar, want met deze hack heb je een telefoon binnen no-time open….

Zo werkt de hack:

Stap 1: Houdt de startknop of vergrendelknop van de telefoon ingedrukt tot je Siri ziet verschijnen. 

Stap 2: Vervolgens vraag je aan Siri hoe laat het is. Als Siri dan de tijd weergeeft klik je op de afbeelding van de klok. Hierdoor kom je bij de Timer en Stopwatch-functie uit. Als je vervolgens op het icoontje van de timer klikt, kun je bij ‘als timer eindigt’ een beltoon kiezen en daarbij kies je dan boven in ‘tone store’.

Stap 3: Hierdoor kom je uit in de Apple-store en als je dan nog een keer op de startknop drukt of het scherm omhoog zou swipen kom je uiteindelijk bij het startscherm van de iPhone terecht. Zo kun je de iPhone gewoon gebruiken zonder dat je een code in moet voeren…

De hack werkt echt

Wij hebben de hack uitgeprobeerd en bij ons werkt hij heel goed. De telefoon is binnen een minuut geopend. Kortom; een gemakkelijke oplossing als je echt even in iemands’ telefoon moet kijken of als je een telefoon gevonden hebt en op zoek bent naar de eigenaar.

In iemands telefoon komen zonder wachtwoord

Lees ook: