Films & Series

Oh my gosh: dit is het vermogen van de castleden van Selling Sunset

We love Selling Sunset en nu er een nieuw seizoen op Netflix is begonnen zijn wij weer helemaal invested in alle drama. Maar naast dat de meiden allemaal over elkaar roddelen verdienen zij ook een heel goed zakcentje aan de huizen die zij in Hollywood verkopen. Dit is namelijk het vermogen van de castleden en let me tell you, dat valt zeker niet tegen!

Dit is het vermogen van de castleden van Selling Sunset

Als je deze bedragen ziet springen wij het liefste meteen in het vliegtuig naar Los Angeles! Dit is namelijk het vermogen van de castleden van Selling Sunset.

Chrishell Stause – €4.200.000

Christine is misschien wel de grootste bitch uit Selling Sunset en je zou als je haar outfits ziet ook meteen denken dat zij het meeste vermogen heeft. Maar dat is allesbehalve waar; Chrishell Stause is namelijk de queen met het meeste vermogen. Iets wat wij zeker niet hadden verwacht, nadat zij vorig seizoen door een scheiding ging met de acteur Justin Hartley…

Vermogen Selling Sunset

Heather Rae Young – € 2.500.000

Heather was, voordat zij bij de Oppenheim Group ging werken, Playboy-model. Uiteindelijk koos zij toch voor een carrière als makelaar, en wat voor een makelaar ook. Heather sluit namelijk mega goede deals in Selling Sunset en heeft daarom € 2.500.000 op haar bankrekening staan. Wow!

Davina Potratz – € 1.680.000

Veel fans liggen in het vierde seizoen van Selling Sunset krom van het lachen om het feit dat Davina dat veel te dure huis van zeventig miljoen nog steeds niet verkocht heeft, en dat is ook wel terecht. Zij is namelijk, naast Christine, de meest schijnheilige van het stel en zoekt ook steeds ruzie met de andere meiden. Toch liegt haar vermogen er niet om, want Davina heeft zo’n € 1.680.000.

Christine Quinn – € 1.200.000

Christine Quinn loopt altijd in designerkleding en is tegen iedereen in het programma heel erg gemeen. Dus wij hadden zeker verwacht dat zij wel de rijkste van allemaal zou zijn. Maar niks is minder waar, want Christine heeft (maar) € 1.200.000.

Vermogen castleden Selling Sunset

Mary Fitzgerald – € 842.000

Mary is misschien wel de minst erge bitch uit Selling Sunset en krijgt dan ook steeds nieuwe listings. Dat is ook niet zo gek, aangezien haar ex de baas Jason Oppenheim is. Dat is ook zeker te zien aan het vermogen van Mary, want dit is ongeveer € 842.000.

Brett en Jason Oppenheim – € 42.100.000

Als je dacht dat het niet beter kon? Dat kan het wel, want Jason en Brett verdienen veel en veel meer dan de meiden van Selling Sunset. Zij hebben namelijk een vermogen van € 42.100.000 en dat is écht niet normaal!

Vermogen castleden Selling Sunset

Lees ook: 

Met deze openingszinnen op Whatsapp hengel jij hem zo binnen

Vergeet het gourmetstel, Aldi heeft namelijk een pizzarette!