Films & Series

Wow! Programma laat vrouwen denken dat ze gaan trouwen met Prins Harry

We kennen al heel wat bizarre tv-programma’s. Exen die uit het water komen, trouwen met een wildvreemde, niks is te gek voor tv. Maar nu hebben we een programma gevonden dat toch wel echt de kroon spant. De vrouwen in dit programma denken namelijk dat ze gaan trouwen met Prins Harry. 

Programma laat vrouwen denken dat ze gaan trouwen met prins Harry

Let’s be honest: mensen bedenken soms echt bizarre programma’s. Met allemaal exen in een villa opgesloten zitten, met iemand trouwen die je nog nooit hebt gezien. We zijn er inmiddels aan gewend, maar Rijk Hofman heeft wel een heel gek programma gevonden…

I Wanna Marry Harry

Het programma ‘I Wanna Marry Harry’ werd in 2014 uitgebracht door Fox. In deze show gaan 20 vrouwen de strijd aan om niemand minder dan Prins Harry. Dit is natuurlijk niet echt Prins Harry, maar een look-a-like van Prins Harry. De meeste deelnemers geloofden oprecht dat het Prins Harry was, maar niet iedereen was daar zo zeker van. Één van de kandidaten beweert in een interview met Cosmopolitain dat ze een neppe psycholoog hebben ingehuurd. Ze wilde dan alleen met je praten om jou ervan te overtuigen dat het wel zo was. Hoe bizar is dat? 

De show is na vier afleveringen gestopt met uitzenden, omdat het niet in de smaak viel bij het publiek. Een half jaar na het programma, trouwt Prins Harry met een Amerikaanse actrice, net als de winnares van dit gekke programma. Ironie of niet?

Lees ook:

Oh my countess: Eloise van Oranje is verliefd 

Olav uit Prince Charming heeft een wel heel apart ongeluk gehad en raakte blind

Beeld: Instagram

Must reads 👀