News

Yay: Er komt al snel een nieuw seizoen van Temptation Island en Kaj Gorgels is back

Nu Temptation Island afgelopen is vallen we in een groot zwart gat. Maar gelukkig hoeven we niet lang meer zonder Temptation door te brengen, want er komt al heel snel een nieuw seizoen en Kaj Gorgels is ook terug!

Temptation Island

Nieuw seizoen Temptation Island met Kaj Gorgels

Super goed nieuws, want er komt al heel snel een nieuw seizoen van Temptation Island, de opnames beginnen vermoedelijk namelijk al in december en er is een grote kans dat we in het voorjaar al de afleveringen van het nieuwe seizoen kunnen bingewatchen op Videoland. Het enige probleem is alleen nog dat het programma op dit moment nog op zoek is naar deelnemers en dit gaat niet van een leien dakje, want zo was er een flinke ruzie tussen Temptation en een meisje uit een nieuw koppel. Omdat zij van de casting een bepaalde line moest opnoemen, waardoor zij sletterig en dom over zou komen. Dit zou namelijk interessant zijn voor tv zou. Wait, whut?

De Belgen doen dit seizoen waarschijnlijk niet mee

Vorig seizoen konden we natuurlijk enorm genieten van al het drama tussen de Belgische koppels Bert en Delphine en Donna en Nico, maar helaas komen er volgend seizoen waarschijnlijk geen Belgische deelnemers meer in het programma. Kaj Gorgels neemt namelijk weer het stokje over van Viktor Verhulst en zal komend seizoen aan Monica’s zijde staan. Hoe leuk dat Kaj terug is, wij kunnen nu al niet wachten en zijn mega benieuwd naar dit seizoen!