Lifestyle

Deze Celebs editen hun foto’s zonder dat jij het door hebt!

Redactie

Pictures don’t lie, of toch wel? Tegenwoordig zijn mensen niet vies van een beetje Photoshop, maar kan dit eigenlijk nog wel? Vaak geven die gephotoshopte foto’s een heel verkeerd beeld van de beauty standards. Lees hier verder om te zien welke celebs wel eens gebruikt hebben gemaakt van Photoshop of andere bewerkingsprogramma’s.

Instagrammers bewerken foto's constant

Deze Instagrammers bewerken hun foto’s constant

Dat sommige meiden op Instagram wel fan zijn van bewerkingsprogramma’s komt bij ons niet als een verrassing. Wel bewerken deze Instagrammers hun foto’s eigenlijk constant. Wij willen dan ook even extra verduidelijken dat ook zij geen perfecte huid en onmogelijk mooi lichaam hebben! 

Estelle Cruijff

Estelle had een leuk kiekje gepost op haar Instagram, maar had wel gebruikt gemaakt van Photohop en dit bleef niet onopgemerkt. Zo zagen haar fans een gekromd hekje achter haar in de buurt van haar taille. Iedereen wil natuurlijk een dunne taille maar in reality is dit natuurlijk niet zo, dus maak je hier niet te veel zorgen over. Gelukkig kon Estelle er zelf wel om lachen en postte op haar story: “Lieve mensen, ik krijg zoveel berichten van jullie binnen via de DM. Jullie zijn bezorgd om mijn hekje. No worries. Mijn hekje is recht en het gaat heel goed met mijn hekje.”.

Nikkie Plessen

Ook bij de Instagrampagina van Nikkie Plessen wordt wel eens (lees: eigenlijk altijd) gebruik gemaakt van Photoshop. Zo plaatste zij foto’s van toen ze in Ibiza was. Maar op de eerste foto ziet haar gezicht er wel behoorlijk smooth uit en dat is natuurlijk niet wat iedere vrouw heeft. Daarnaast zijn haar benen wel erg dun. Toch?

View post on Instagram
 

Zendaya

Zendaya gebruikt op haar Instagram geen Photoshop, voor zover wij weten. Maar wel heeft zij op haar Instagram een plaatje gepost waar je ziet dat er gebruik gemaakt is van Photoshop zonder dat zij het wist. Haar heupen en taille waren smaller gemaakt, maar gelukkig heeft zij dit gepost om te laten zien dat foto’s vaak gephotoshopt zijn, queen!

View post on Instagram
 

Jennifer Aniston

Ook Jennifer Aniston is de dupe geweest van Photoshop: haar foto is namelijk ook aangepakt. Jennifer is beautiful maar toch werd haar huid heel smooth gemaakt en haar ogen verhelderd. Ook haar lippen werden aangepakt en werden wat voller gemaakt. Vera Camilla deelt het ook op haar verhaal en wij zijn het volledig met haar eens: dit is totaal onnodig!

Bron: Instagram Vera Camilla 

Kloe Kardashian

De Kardashians zijn de queens van Photoshop. Er wordt bij Khloe dus ook een hoop gedaan aan haar uiterlijk, en dit is soms (lees: vaak) een beetje te veel van het goede.