Celebs

Oh my: Steamy Sunday met Jurriaan Strootman maakt jouw vrije zondag nog beter

Jurriaan Strootman is nog een vrij onbekende parel op Instagram die je moet volgen, want naast dat hij hele mooie plaatjes van de natuur maakt is hij ook nog eens mega knappe jongen die helemaal in onze Steamy Sunday thuishoort! 

Steamy Sunday met Jurriaan Strootman

Naast dat Jurriaan Strootman er op iedere foto op zijn Instagram-account belachelijk goed uitziet, zijn de locaties waar hij zijn volgers mee naar toe neemt ook niet verkeerd. Zo lijkt het namelijk wel alsof hij altijd op één of ander onbewoond eiland aan het surfen is en dat is natuurlijk wat we willen zien op onze feed. Hier kunnen wij namelijk helemaal bij wegdromen en er op hopen dat we ooit nog een vakantie liefde zullen ontmoeten die er net zoals Jurriaan uit ziet…. Dat is een goed vooruitzicht girl! 

He’s a dog person

Als je dacht dat het niet beter kon; Jurriaan houdt ook nog eens van honden en heeft dan ook zijn eigen husky die Storm Strootman heet. Storm is niet zomaar een hondje, nee; hij heeft gewoon zijn eigen Instagram-account. Hier staan naast hele schattige plaatjes ook hele grappige filmpjes op van hem en Jurriaan op en we love it…

Jurriaan Strootman is nog op de markt

Heb jij stiekem al een beetje vlinders in je buik, dan hebben wij goed nieuws: als we Jurriaan Strootman zijn Instagram namelijk mogen geloven heeft hij nog geen vriendin en dat betekent dat jij nog gewoon kans maakt. Trek de stoute schoenen aan en slide in die dm, we weten dat je het kan! 

Lees ook:

8 manieren om je partner in the mood te krijgen

Bewezen: In de sportschool is de kans op het scoren van een date het grootst