Lifestyle

Mannen en vrouwen worden dus op verschillende manieren verliefd

Mannen en vrouwen denken natuurlijk helemaal anders en soms voelt het voor ons vrouwen alsof mannen gewoon van een andere planeet komen.  Dat is dus eigenlijk ook zo als we kijken naar hoe mannen verliefd worden. Dit verschilt namelijk erg met onze manier! Wij hebben de vier verschillen voor jou op een rijtje gezet!

Mannen en vrouwen worden op verschillende manieren verliefd 

De gevoelens die mannen en vrouwen hebben als ze verliefd zijn lijken erg veel op elkaar, maar in de fase waarin mannen en vrouwen verliefd aan het worden zijn zit wel heel veel verschil…

Mannen houden graag contacten warm

Volgens onderzoek focussen vrouwen zich als ze verliefd worden sneller op één persoon dan dat een man dit doet. Mannen houden in deze periode namelijk het liefst ook nog contact met meerdere dames en dat betekent niet dat je je date de eerstvolgende keer een vragenvuur voor moet leggen, maar wel iets om op te letten als jij denkt dat jullie exclusive zijn!

Vrouwen worden niet zo snel verliefd

Je zou het misschien niet verwachten, maar mannen (ja, je leest het goed) worden sneller verliefd dan vrouwen… En dat terwijl zij vaak doen alsof je niks met hen doet en ze nog twintig andere vrouwen in hun telefoon kunnen bellen. Stiekem voelt hij dus echt wel kriebels als hij je ziet.

Mannen zeggen het eerst ‘ik hou van je’

De eerste keer ‘ik hou van je’ zeggen is mega spannend en helemaal omdat er altijd een kans is dat het persoon tegen wie je dit zegt dat nog helemaal niet voelt. Je zou verwachten dat een vrouw dit het eerste zegt, maar niks is minder waar. Naast dat mannen het eerst verliefd worden, zeggen ze namelijk vaak ook nog eens als eerste ‘ik hou van je’.

Vrouwen zeggen vaker ‘ik hou van je’

Nog even terugkomend op dat mannen het eerst ‘ik hou van je’ zeggen. Vrouwen zeggen dit namelijk veel vaker dan man. Dit heeft er namelijk mee te maken dat de woorden ‘ik hou van je’ meer voor een vrouw betekent dan voor een man. Dat je het maar weet…

Lees ook:

ZIEN: Dit zijn de beste kerstfilms op Netflix om dit weekend te bingen

10 signalen die erop wijzen dat jij smoorverliefd bent

Must reads 👀