Lifestyle

Hilarisch: dit zijn de gekste plekken waar mensen gemasturbeerd hebben

Je kent het wel: je wordt opeens geil terwijl het totaal niet uitkomt. De meeste mensen laten het dan gaan en wachten tot ze weer in hun eigen kamer zijn. Maar niet iedereen doet dat… Lees snel mee met de gekste plekken waar mensen gemasturbeerd hebben!

Achter in de auto bij je moeder

Op Reddit hebben we iemand gevonden die op zijn twaalfde achter in de auto bij zijn moeder even een vluggertje deed. Arme mama, hopelijk heeft ze niet te diep in haar achteruitkijkspiegel gekeken. En hopelijk is het niet in de bekleding gekomen, yak!

In de klas

Als je jong bent gieren de hormonen door je lijf en kan je zomaar geil worden. Deze jongen had dat ook tijdens zijn Franse les en besloot zich stiekem onder zijn bureau af te trekken. Toen een andere klasgenoot dit zag en het op een gillen zette, was het al te laat en spoot alles op het bureau. Dat wordt nablijven…

Openbare toilet

Ooit wel eens zin gekregen terwijl je op werk was? Deze dame had dat ook bij haar baantje in het winkelcentrum. Ze besloot een bezoekje te brengen aan het openbare toilet om de klus te klaren. Toen ze hijgend klaar kwam hoorde ze iemand de andere toilet betreden. Ze heeft gewacht tot diegene klaar was met haar bezoek en is toen snel de toilet uitgerend. Hopelijk was het de stress waard!     

Kraamafdeling

Deze man kon het niet laten toen zijn vrouw op de kraamafdeling lag, omdat ze bijna ging bevallen. Ze hadden al een tijd geen seks gehad en toen ze eindelijk in slaap was gevallen, pakte hij zijn kans en trok hij zich af. Gelukkig lagen de vochtige baby wipes dichtbij en heeft niemand het gemerkt. Wat is een bevalling toch zwaar voor mannen… Ugh! 

In een schoolbus

Een meisje heeft ooit meegemaakt dat ze na het wisselen van scholen bevriend raakte met een outsider. Ze konden het erg goed met elkaar vinden maar ze merkte al snel dat eigenlijk niemand naast hem wilde zitten. Toen ze aan een klasgenoot vroeg waarom vertelde diegene haar dat hij zichzelf altijd aftrok in de schoolbus. Oei, misschien de volgende keer een andere plek uitzoeken girl!

In het verkeer

Files kunnen soms eindeloos lang duren en als je net op dat moment voelt dat je hitsig wordt, zit er soms maar een ding op: masturberen. Deze meid had alleen niet door dat alle auto’s om haar heen dit ook door hadden. Best wel balen als je dan niet keihard kan doorrijden…

In het bos

Jezelf verwennen in de natuur kan mega bevrijdend voelen. It’s just you and mother nature! Deze jongen leek dit ook wel wat en hij besloot zichzelf af te trekken in het bos. Het was alleen wel een beetje balen toen zijn telefoon leeg was en hij in het donker terug moest lopen. Dus als je besluit dit te doen: laad je telefoon op, haha!

Op een festival

Sommige vrouwen worden horny als ze xtc hebben gebruikt en dat had deze dame ook toen ze stond te dansen op een festival. Ze voelde dat het eruit moest en besloot even een momentje voor zichzelf te nemen op een dixi. Aha! Daarom zijn die rijen dus altijd zo lang! De dame heeft zich daarna in ieder geval opgelucht gevoeld en heeft de rest van de avond gedanst. 

Lees ook:

De vier meest voorkomende vragen over orale bevrediging bij vrouwen beantwoord

Alles wat je altijd al wilde weten over squirten

Bron: reddit