Lifestyle

Zó smaakt sperma volgens vrouwen

Of je ‘t nou nog nooit geproefd hebt of het wekelijks als een soort hoestdrank naar binnen werkt, over de daadwerkelijke smaak van sperma heb je hoogstwaarschijnlijk nog niet nagedacht.

Zo smaakt sperma volgens vrouwen

Cosmopolitan heeft om die reden een klein onderzoek gedaan onder vrouwen, om te achterhalen hoe zij de smaak van sperma ervaren. En omschrijven. En dat zorgt voor redelijk hilarische omschrijvingen.

Adrienne, 24

De textuur is slijmerig, het soort slijm wat achterin je keel blijft hangen. Warm, zoutig slijm.

Virginia, 27

De textuur lijkt op het glazuur van de kaneelbroodjes van Pillsbury die 15 of misschien wel 20 minuten in de oven hebben gewacht. Maar in plaats van dat het zoet is, smaakt het zoutig. Maar niet als de zoute snacks die je gewend bent.

Veronica, 29

Als ik eerlijk ben vind ik niet dat het een aanwezige smaak heeft. De beste manier waarop ik het kan beschrijven is als bitter water. Het smaakt niet zo vies als de meeste mensen denken. 

Hannah, 25

Ik denk dat het naar oesters smaakt, maar ik haat oesters. Met andere woorden, het is bitter en slijmerig en tegelijkertijd smaakloos.

Hailey, 25

Het lijkt op gestold kokoswater. Het is niet vies, het is gewoon erg *aanwezig* en smaakloos.

Caitlin, 25

Het smaakt bijna als zoute kots. Hoewel het niet per sé vies is, smaakt het grappig en vreemd. Alsof je in je eigen mond overgeeft.

Michelle, 24

De smaak is te doen, maar het is niet iets wat je zelf zou kiezen als snack. De nasmaak is blijvend, en zorgt voor een bj-adem. De zoute smaak verdwijnt uiteindelijk.

Caroline, 23

Het smaakt naar goedkope shampoo uit een hotel met een enorme hoeveelheid zout erin. Ik ben geen fan.