News

Gaat Temptation Islands’ Julia dan toch vreemd op de Dreamdate?

Wouter en Julia vormen vooralsnog het enige koppel dat nog bij elkaar is na de beproeving(en) van Temptation Island. Nu blijkt toch dat holy sweetheart Julia misschien een misstap heeft begaan. 

Gaat Julia dan toch vreemd tijdens de Dreamdate?

Wouter en Julia, het enige koppel dat in aflevering 12 van Temptation Island nog bij elkaar was blijkt toch wat scheurtjes te vertonen.

Wouter en Julia: the couple

Hier begon het allemaal: Wouter had menig relatie gehad en is ook een stukje ouder dan Julia, maar zijn exen hebben het compleet verknald. De één ging vreemd, de ander ging er met zijn geld vandoor en zo kunnen we nog wel even door gaan. Julia leed hieronder en wilde zeker weten of ze wel zo goed bij elkaar pasten en of iemand anders niet liever voor haar zou zijn.

Niels verknalt het (bijna)

En daar was Niels! De prins op het witte paard, die Julia zou laten in zien dat er galante, liefdevolle mannen op deze aardbol zijn. Dit deed hij ook, en dit leidde tot een diepere connectie tussen Niels en Julia. Toch besloot ze het af te kappen (want hij was te lief, wat wil je nou Julia?). 

De Dreamdate: slippertjes

Toch besloot Julia om Niels mee te nemen op Dreamdate en ze vertelde hem dat ze graag vrienden wilde blijven na Temptation Island. Wouter zou hier oké mee zijn, maar na het zien van de spoiler van aflevering 13 denken we daar toch anders over. Bij het laatste kampvuur gaat Wouter namelijk het gesprek aan met Niels, en hier komt hij achter een wreed iets.

Is Julia dan toch vreemdgegaan met Niels?

Wouter vraagt Niels waarin hij denkt dat Julia te ver is gegaan, waarop Niels met ‘ga ik open kaart spelen?’ reageert. Is er dan toch iets gebeurd tussen die twee? Wanneer Julia vervolgens die kant op komt, zegt Wouter het volgende: ‘ik wil je k* hard neuken’. We gokken dat dit niet vanuit Wouter zelf komt, maar dat Niels dat in het gesprek daarvoor tegen hem heeft gezegd. Of ja, niet tegen hem. Zou Julia dit dan tegen Niels gezegd hebben, of andersom? En klopt het wel wat Niels zegt?

Wij zitten in ieder geval op het puntje van onze stoel..