Lifestyle

Aan de hand van deze zeven dingen kom je erachter of hij goed is in bed

Het zal niet de eerste keer zijn dat je iemand tegen komt waarvan je hoge verwachtingen in de slaapkamer had, maar die toch vies blijken tegen te vallen. Vandaar dat ‘t best handig is om van tevoren onderstaande zeven dingen te checken. Hiermee kan je er namelijk achter komen of hij wel of niet goed is in bed. 😉

Aan de hand van deze zeven dingen kom je erachter of hij goed is in bed

Klaar voor de checklist? Gaan we dan.

1. Hij eet veel

Hoe bourgondischer, hoe beter. Iemand die geniet van eten, geniet naar alle waarschijnlijkheid ook enorm van de rest van zijn leven en dus ook van jou. Kortom: observeer zijn eetgedrag even en mochten zijn maaltijden alleen blaadjes sla bevatten kan je maar beter zo snel mogelijk wegwezen.

2. Hij gaat goed met zijn geld om

Ook al kan iemand goed met compensatiegedrag in bed weg komen wanneer hij broke as fuck is, het blijkt toch belangrijk te zijn als iemand goed met geld om kan gaan. Te veel centen is ook weer geen goed teken, gezien zo’n persoon probably zodanig weg van zichzelf is, dat hij weinig ruimte voor jou heeft.

3. Hij communiceert non-verbaal

Nee, niet alleen met non-verbale signalen. Wanneer iemand, naast normale spraak, ook veel met zijn handen communiceert kan dit een heel goed teken zijn. Zijn handen zijn namelijk een voorbode voor zijn gedrag tussen de lakens. Praat hij veel met z’n handen? Dan mag jij in je handjes knijpen.

4. Hij kan fantastisch dansen

Hij hoeft heus geen foutloze chachacha te kunnen dansen, maar een beetje moves laten vaak zien dat een man in de slaapkamer ook wel weet wat ‘ie moet doen. Ritme, afwisseling en vermogen zijn vooral goede graadmeters! 

5. Hij sport

Hier hoeven we niet al te veel woorden aan vuil te maken; uithoudingsvermogen.

6. Hij experimenteert graag

Bestelt ‘ie te allen tijde biefstuk met jus, en op een heel speciale dag wellicht kruidenboter? Mwah. Als hij er namelijk niet voor open staat om nieuwe dingen te proberen, gebeurt dit ook niet in de slaapkamer. Vanilla seks met 99,9% van de tijd standje missionaris, dus. 

7. He’s the greatest kisser

Dit gebeurt vaak wel voor de nachtelijke escapades, dus als het goed is weet je al lang en breed hoe hij zoent. En je weet zelf ook al; zonder een goede zoen ben je sowieso nergens en komt die vrijpartij er ook niet van.