News

Dit zijn alle ex-vriendinnen van Temptation Island Fabrizio (en dat zijn er nogal wat)

Fabrizio heeft al flink wat vriendinnen gehad en dat leverde hem zoveel exen op dat je er heel Ex On the Beach er mee zou kunnen vullen. Ben jij ook een beetje kwijt met wie Fabrizio nou allemaal is geweest? No problem, wij hebben de dames voor jou op een rijtje gezet!

Ex-vriendinnen Fabrizio Temptation Island

De ex-vriendinnen van Temptation Island Fabrizio

Pommeline

De relatie van Fabrizio en Pommeline was misschien wel de meest serieuze van allemaal. Zo deden zij samen mee aan Temptation Island VIPS waar zij goed uit kwamen en zelfs verloofd waren, maar  toen zij thuis kwamen van Temptation Island ging het toch helemaal mis. Fabrizio ging namelijk vreemd met verleidster Julia, wat Pommeline natuurlijk in het verkeerde keelgat schoot… Gelukkig is Pommeline nu alweer twee jaar gelukkig in de liefde met Cirio Wassenhove en als we hun Instagramfoto’s samen mogen geloven is dit zeker een blijvertje! 

Lie 

Wat we bijna waren vergeten is dat Fabrizio ook samen was met Lie uit Ex on The Beach: Double Dutch. Daar kwamen we namelijk achter toen Fabrizio en Pommeline meededen aan Temptation Island VIPS. Hier deed Lie Meurs mee als verleidster en dat vond Pommeline allesbehalve fijn om te zien. Uiteindelijk had Pommeline niks te vrezen voor Lie, maar juist voor verleidster Julia…

View post on Instagram
 

Julia

We hadden het er net al even over, maar de verleidster Julia heeft ook een avontuurtje met Fabrizio beleefd. Zo zou Julia Fabrizio tijdens de dreamdate op Temptation Island hebben afgetrokken en hebben zij na Temptation Island nog heel veel afgesproken. Of Julia hem echt heeft afgetrokken op Temptation Island is nooit echt bevestigd en Julia ontkent dit nog steeds. Zij zegt namelijk dat zij en Fabrizio alleen vrienden waren, maar daar geloven wij helemaal niks van…

View post on Instagram
 

Lotte

Lotte en Fabrizio trokken tijdens hun relatie al super snel bij elkaar in. Het ging goed met het koppel en er werd zelfs al gesproken over kindjes, maar helaas vond Lotte het maar niks dat Fabrizio al een kindje had. Daarom zijn de twee alweer uit elkaar gegaan… Het zit Fabrizio ook niet mee in de liefde!

 

Must reads 👀