News

ZIEN: Molly Mae en Tommy Fury uit Love Island UK zijn slachtoffer geworden van miljoenen inbraak

Wij zijn gek op Molly Mae en Tommy Fury. Samen wonnen zij Love Island UK en inmiddels zijn ze ware influencers. Maar nu is het koppel slachtoffer van een inbraak geworden, waar niet alleen voor een paar tientjes aan buit mee is genomen…

Molly Mae en Tommy Fury uit Love Island UK slachtoffer inbraak

De daders van de inbraak op het huis van Molly Mae en Tommy Fury uit Love Island wisten goed waar zij het zoeken moesten, want zij hebben niet voor een paar tientjes aan buit meegenomen, maar voor ruim 800.000 pond. Wat omgerekend bijna één miljoen euro is. Wait, whut? Tijdens de inbraak hebben de daders dan ook vooral designersieraden en kleding meegenomen en dat loopt natuurlijk al snel op… Het enige positieve aan het verhaal is wel dat Molly Mae en Tommy op het moment zelf gelukkig niet thuis waren, want zij waren bij de nieuwe samenwerking van Molly met Beauty Works in Londen. 

Love Island-ster Molly Mae tekent een deal en verdient in één keer 1 miljoen

Tour door het appartement heeft er alles mee te maken

In 2020 gaven Molly Mae en Tommy Fury tijdens een YouTube-video een tour door hun miljoenen appartement en helaas heeft dit alles met de inbraak te maken. Zo lieten zij hun huis tot in de kleinste details zien en hier hebben de daders van de inbraak dan ook goed gebruik van gemaakt, want hierdoor wisten zij natuurlijk precies waar zij de duurste items konden vinden… De daders van de inbraak zijn volgens de Britse media niet gewoon gekke fans van het koppel, maar het gaat waarschijnlijk om een gang die hun goed in de gaten heeft gehouden en precies wist wanneer zij naar Londen zouden vertrekken… Hoe eng?

Molly Mae voelt zich niet meer veilig in het huis  

Het management van Molly Mae heeft ook gereageerd op de inbraak en vertelt dat Molly het naar omstandigheden goed maakt, maar dat zij niet meer terug naar het huis zal gaan: “Ze zullen nooit met terugkeren naar hun appartement. Helaas voelen ze zich aangevallen en voelen ze zich hier niet meer veilig.” Op dit moment loopt er nog een onderzoek naar de daders, maar zijn er nog geen arrestaties verricht en wij hopen dat dit snel gebeurt!

Bron: Love RealityBeeld: Getty Images

Must reads 👀