Lifestyle

Instagram VS reality: dit zijn de mooiste pareltjes van het internet #13


De foto’s die je op Instagram ziet, zijn niet altijd even realistisch. Sommige foto’s zijn zelfs zo bewerkt dat ze eerder op een droom lijken dan op de realiteit. Gelukkig laten veel influencers ook hun outtakes zien achter de foto. Tijd voor een nieuwe Instagram vs reality!

Instagram VS reality #1 – Een filter of drie maakt alles mooier
Op TikTok exposed Lisa Aker zichzelf door te laten zien hoe onrealistisch haar instagramfoto’s zijn. Denk: heel veel filters en gephotoshopte roze luchten. 

@lisaaker

Bewijs dat social media nep is 🤡 ##instagram ##reality ##nep ##fake ##clownerij ##instagramfoto ##filter ##expose ##voorjou

♬ original sound – Jake and Kaylee


Instagram VS reality #2 – Een filter of drie maakt alles mooier
Rianne Meijer aka. de koningin van de Instagram vs. reality deelt weer een heerlijk kiekje. De Blue Lagoon lijkt namelijk heel Instagramwaardig, maar in werkelijkheid zwem je zo door dit beroemde meer. (Deze hotspots op vakantie lijken trouwens ook veel mooier in het echt dan op Instagram!)


Instagram VS reality #3 – Je hond perfect in beeld krijgen is een hele kunst
 

Als je een huisdier hebt weet je: het perfecte plaatje met je huisdier maken is bijna onmogelijk. Deze Instagrammer probeerde het, maar dat duurde wel een tijdje!


Instagram VS reality #4 – Deze app maakt je foto’s wel heel fake
Deze Instagrammer laat zien dat sommige apps echt niet oké zijn. Roze luchten en overdreven filters zijn grappig, maar je gezicht compleet anders maken of jezelf veel dunner.. niet oké.

Beeld: iStock