Fashion

5x de mooiste lange tussenjassen onder de 75 euro


Van herfst tops tot de leukste spencers voor de herfst. Nu het geen zomer meer is, is het tijd om je garderobe weer een upgrade te geven. Bijvoorbeeld met een nieuwe jas! Zoek je nog een tussenjas? Dit zijn de 5 mooiste lange tussenjassen onder de 75 euro. 

Lange tussenjassen #1 – Deze lange teddyjas van My Jewellery
We love teddy fashionEn deze winter kan de fluffy teddy jas nog steeds! Deze schattige tussenjas vonden we bij My Jewellery en houdt je tussen de herfst en de winter zeker lekker warm. 

Shop de tussenjas hier 

tussenjassen 2021


Lange tussenjassen #2 – Deze terrakleurige regenjas van America Today
Een dikke trui aan, een fijne sjaal en een regenjas is een perfecte look voor deze tijd van het jaar. Hier vind je nog meer toffe regenjassen.

Shop de tussenjas hier
lange tussenjassen 2021


Lange tussenjassen #3 – Dit oranje teddy jack met ruitjes van My Jewellery
Ook dit toffe jack is perfect voor de herfst en de indian summer dit jaar. Combineer ‘m met een bruin, off-white of oranje herfst trui of top en je bent good to go.

Shop de tussenjas hier

lange tussenjassen 2021


Lange tussenjassen #4 – Deze omkeerbare teddycoat van HEMA
Hoe handig is het als je een jas op twee manieren kunt dragen? Bij Hema shop je nu deze teddycoat die je ook omgekeerd kan dragen. Aan de ene kant is deze jas donkerbruin en teddy en aan de andere kant lichtbruin. We like! En ja, teddy jassen zijn ook nog een van de winter jas trends 2021.

Shop de tussenjas hier

lange tussenjassen 2021


Lange tussenjassen #5 – Deze lange tussenjas met panterprint van HEMA
Ga je liever voor een klassieker model deze herfst? Deze lange tussenjas met panterprint is een goede keuze. Een klassiek model maar wél met een opvallend printje, tof!

Shop de tussenjas hier

lange tussenjassen 2021

Beeld: America Today, HEMA, iStock, MyJewellery,

Must reads 👀