Celebs

Zo hot is de politie-agent uit Squid Game in het echt

De politie-agent uit Squid Game Wi Ja Hun vinden wij in de serie al heel erg hot, maar wat blijkt, is dat de boy er in het echt nog beter uit ziet.

Alles over de politie-agent Wi Ja Hun uit Squid Game

Wij krijgen niet genoeg van de politie-agent Wi Ja Hun uit Squid Game en willen dan ook alles van hem weten. Zo zijn we erachter gekomen dat de boy dertig jaar oud is en woont in Zuid-Korea. In het dagelijks leven is hij model en acteur en mocht je na Squid Game nou nog niet zijn uitgekeken op de politie-agent? Dan hebben wij goed nieuws voor je, hij speelt namelijk ook in de Netflix-serie Romance Is a Bonus Book waar je een hele andere kant van hem te zien krijgt.

Wi Ja Hun lichaam op Instagram 

Naast zijn carrière als model en acteur kunnen we de politie-agent uit Squid met zijn 8,3 miljoen volgers op Instagram ook zeker een influencer noemen en neem vooral even een kijkje op zijn Instagram, want zijn foto’s zijn echt niet normaal hot. Dan hebben we het natuurlijk vooral over de foto op de cover van Men’s Health waar de abs van de politie-agent uit Squid Game echt next level zijn. Hold up, wij smelten nog even weg…

Wi Ja Hun heeft nog een talent 

Als je dacht dat het niet meer perfecter kon? Dan zit je er helemaal naast, want de politie-agent uit Squid Game heeft nog een talent. Zo kan hij namelijk super goed zingen en heeft hij dan ook al meerdere nummers uitgebracht. De liedjes zijn helemaal niet zo stoer als de politie-agent in Squid Game is, maar juist heel erg lief en we moeten toch wel toegeven dat dit nummer ons een beetje BTS vibes geeft. 

Mocht je nog meer over Squid Game willen lezen? Lees dan vooral ons artikel waarin wij jou meer vertellen over seizoen 2 van Squid Game en ons artikel over hoe je Squid Game koekjes maakt!

Bron: CosmopolitanBeeld: Getty Images