Films & Series

Is it hot in here? Timothée Chalamet deelt hoe hij eruitziet als Willy Wonka

We hebben hem de afgelopen jaren al meerdere malen mogen bewonderen: een van dé knapste acteurs van dit moment, Timothée Chalamet. Misschien ken je hem wel van Call Me By Your Name, Little Women, of de nieuwe sci-fi film Dune, maar binnenkort kun je ook van ‘m gaan genieten als de nieuwe Willy Wonka – en hij deelde op Instagram hoe hij eruitziet als the chocolate man. 

Timothée Chalamet als Willy Wonka

Eerder dit jaar werden onze harten al blij gemaakt met het nieuws dat Timothée (of Timmy, zoals veel fans hem noemen) in de film Wonka ging spelen. De film is een prequel aan de film Charlie and the Chocolate Factory en gaat over de directeur van de chocoladefabriek: Willy Wonka in zijn jonge jaren. Timothée deelde voor het eerst een foto op zijn Instagram van hoe hij eruitziet als Willy en spoiler: it’s kind of hot. 

De film

Wonka gaat dus over de jonge jaren van chocoladefabriek-directeur Willy Wonka. We kennen allemaal de hilarische film Charlie en de Chocoladefabriek, en aan Wonka is het nu dus de taak om ons eindelijk eens de voorgeschiedenis van de fabriek te leren kennen.

Zingen en dansen

We zijn ontzettend benieuwd, want Timothée zal in deze film niet alleen gaan acteren. Hij gaat ons ook zijn zang- en danstalenten laten zien en we are ready om onze harten te laten smelten. Helaas duurt het nog wel even, want het schijnt dat de prequel pas in 2023 uit zal komen. *Cry*

View post on Instagram
 

Bron: Instagram, SuperguideBeeld: Brunopress, Instagram

Must reads 👀