News

De serie Alice in Borderland op Netflix is net als Squid Game en moet je echt zien

Heb jij de serie Squid Game al uitgespeeld? Dan is het de hoogste tijd om de serie Alice in Borderland op Netflix te bingewatchen, wedden dat je net zo’n fan van de serie bent als van Squid Game?

Alice in Borderland op Netflix

Wij hebben Squid Game binnen een paar dagen al uitgekeken en net als ons waarschijnlijk nog een heleboel andere, want de serie is nu al de best bekeken serie op Netflix ever.  Helaas is er nog niks bekend over een tweede seizoen van de serie, maar geen paniek. Wij hebben een soortgelijke serie als Squid Game gevonden die jij als we de gossip mogen geloven misschien wel nog leuker gaat vinden. De serie heet Alice in Borderland en staat al sinds 2020 op Netflix en net als bij Squid Game draait alles om een overlevingsspel.  

Alice in Borderland seizoen 1

Het eerste seizoen van Alice in Borderland op Netflix gaat over de jongen Arisu, hij is werkloos en heeft erg weinig geld. Arisu belandt, nadat hij zich voor de politie verstopte in een openbaar toilet, in een parallelvorm van Tokio waarin  alle inwoners opeens zijn verdwenen en waarin hij alleen met zijn twee vrienden overblijft. De jongens worden gedwongen mee te doen aan dodelijke spellen, want dit is nog de enige kans om te kunnen overleven in de spookstad… Oh my gosh, dat klinkt heel spannend! 

De recensies van Alice in Borderland

Volgens een hoop kijkers is Alice in Borderland zeker de moeite waard om te checken op Netflix. Zo schreef een van de kijkers op IMDB over de serie: “Een thriller waarbij ik op het puntje van mijn stoel zat. Cinematografie en soundtracks zijn mind blowing. Als je een thriller fan bent moet je Alice in Borderland zeker kijken.” Dat belooft wat… Mocht je het eerste seizoen nou binnen een dag gebingewatched hebben net als Squid Game? Dan hebben wij goed nieuws, het tweede seizoen van de serie is namelijk al onderweg en wij kunnen echt niet wachten!

 

Bron: CosmopolitanBeeld: Unsplash

Must reads 👀