News

Tycho uit Are You The One gaf zich eerder op voor dit dating programma

Het duurt niet lang meer of MTV’s Are You The One Nederland gaat van start! Op de persdag zijn wij alvast veel van de kandidaten te weten gekomen. Zo ook dat de knappe single Tycho zich eigenlijk eerst op gaf voor een heel ánder datingprogramma.

Are You The One Nederland

Tijdens de persdag van het eerste seizoen van Are You The One Nederland vertelde de single Tycho onder andere dat het programma een hele mooie ervaring voor hem was. Maar dat niet alleen! Hij zei ook dat hij zich eigenlijk eerst voor Love Island had opgegeven: “Ik zat op een maandagochtend in bed en ik dacht: ik ga me gewoon opgeven voor Love Island. Helaas hoorde ik na ongeveer een maand dat ze niemand meer zochten. Wel zochten ze nog wel kandidaten voor het eerste seizoen van Are You The One Nederland en voor dat ik het wist, zat ik in de villa.” Hoe leuk?

Dit zijn de mannelijke kandidaten van Are You The One Nederland

Match Up Ceremonie in Are You The One Nederland

Daarnaast vertelde Tycho tijdens het interview ook hoe het voor hem was om voor het eerst met eigen ogen een Match Up Ceremonie mee te mogen maken: “Normaal zag je het natuurlijk op tv en voel je niet zo’n spanning. Maar nu ik daar zelf zat liep het zweet van mijn voorhoofd. Het was lastig om te beseffen en vooral echt een hele toffe ervaring.” Of Tycho dan ook meisjes teleurgesteld heeft, omdat hij hun naam niet noemde bij de Match Up Ceremonie? “Wie weet heb ik ze wel opgefokt zonder dat ik dat wist, maar daar moet ik eigenlijk ook nog achter komen tijdens het terugkijken van de afleveringen.” Hoe dan ook, wij zijn fan van de enthousiaste single Tycho!

Wij kunnen niet wachten tot we de eerste aflevering van Are You The One Nederland kunnen kijken en als we de afgelopen Amerikaanse seizoenen mogen geloven kunnen we in dit programma bakken met drama verwachten. Kijk jij Are You The One Nederland vanaf 15 oktober ook op Videoland?

ZIEN: Dit zijn de eerste beelden van Are You The One Nederland

View post on Instagram
 

Must reads 👀