Lifestyle

Wil je hebben: dit pak van Squid Game is dé Halloween outfit dit jaar

Je kunt er eigenlijk niet meer omheen: de nieuwe Netflix hitserie Squid Game. Overal kom je memes, video’s en appreciation posts tegen van de spannende Zuid-Koreaanse serie. Een beetje random, maar ben je nog op zoek naar een heel tof Halloween kostuum? Déze outfit van Squid Game is de hotste van dit moment.

View post on Instagram
 

Squid Game trainingspak

Als je de serie al hebt gebinged, weet je waarschijnlijk wel over welke outfit we het dan hebben. Yes, het beroemde groen-blauwige trainingspak van de spelers. Op dit moment is dit pak het meest gekochte outfit op Amazon. 

Speler 067

En dan is er ook nog een trainingspak in het speciaal, die men heel graag in handen wil hebben, namelijk het pak van speler 067, gespeeld door actrice Jung Ho-yeon. Daarnaast worden ook ontzettend veel rode pakken van de bewakers en maskers van ‘The Frontman’ besteld. 

Nieuw record

Squid Game is Netflix’ meest bekeken serie van dit moment. In alle landen (83!) staat de serie op nummer één, en dat is nog nooit eerder gebeurd! Zelfs niet met Bridgerton. Netflix zou zelfs aangeklaagd zijn omdat de serie té populair is, waardoor internetproviders te veel kosten maken, oops. 

Nou, je weet nu in ieder geval wat je moet dragen tijdens je Halloween feestje dit jaar. En als je de serie nog niet hebt gezien, snel kijken it is!

Bron: hln.be, AmazonBeeld: Brunopress, Instagram, YouTube

Must reads 👀