News

Cherish van Temptation Island 2018 krijgt haar eerste kindje

Of je nou wel of niet Temptation Island keek, je kon er niet omheen. Trouwe hond Tim ruilde Deborah Leemans van de een op de andere dag in voor de Nederlandse verleidster Cherish. Hij wilde haar zelfs ten huwelijk vragen. Dat liep niet helemaal goed af zoals we weten. Cherish is inmiddels in verwachting van haar eerste kindje!

Cherish van Temptation Island 2018 krijgt haar eerste kindje

 

Cherish van Temptation Island en Luuk

Cherish van der Sluis (29) deed drie jaar geleden als verleidster mee aan Temptation island, verwacht nu haar eerste kindje. Dat maakte ze zelf bekend op haar Instagramaccount. “We houden nu al van je”, schrijft ze erbij. Cherish was degene die Tim ‘Timtation’ Wauters zijn goeie voornemens op Temptation Island deed vergeten. Al snel werd echter duidelijk dat een echte relatie niet was weggelegd voor de twee. Waar Tim ook een nieuwe lover heeft, is Cherish samen met haar vriend Luuk.

“Wij horen bij elkaar”

En ze krijgen dus een kindje! Welk geslacht de baby heeft, vertellen ze nog niet. Het is voor het koppel aftellen tot maart volgend jaar. “Dan kunnen we je vasthouden, klein wondertje. We houden nu al van je! Samen is warmte, samen is compleet, nooit eerder zulke mooie gevoelens en belevenissen. Jij bent het voor mij, ik ben het voor jou. Wij horen bij elkaar.”

Heftig: Tim kreeg doodsbedreigingen na deelname aan Temptation Island