Fashion

Dit zijn de 5 leukste regenjassen voor de herfst

De herfst is nu echt begonnen. Grote kans dat je al eens verregend op een treinstation hebt gestaan of met nat haar in de collegezaal aankwam. De hoogste tijd voor een regenjas dus! Dit zijn de 5 leukste regenjassen voor de herfst die je ook nog eens droog houden.

Leukste regenjassen voor de herfst #1 – Deze regenjas met ruitjes van H&M
De dark academia look is een van de fashiontrends van 2021. En dat zie je dit najaar enorm veel terug, denk aan blouses, nette pantalons maar ook: ruitjes! Deze regenjas van H&M met zwart-witte ruitjes is daarom ook helemaal prima voor dit najaar. 

Hier bestel je deze regenjas 
regenjassen voor de herfst

Leukste regenjassen voor de herfst #2 – Deze regenjas met driehoekjes van HEMA
Een van de handigste regenjassen voor de herfst uit dit lijstje is ongetwijfeld deze van Hema. Deze lichte regenjas houdt je lekker droog, maar je kunt ‘m ook nog eens makkelijk opvouwen en in je tas doen. Helemaal handig voor als het toch plotseling weer 20 graden is en je opeens cocktails kunt drinken op een terras in oktober. 😉 

Hier bestel je deze regenjas

regenjassen voor de herfst

 

Leukste regenjassen voor de herfst #3 – Deze rode regenjas van America Today
Rood en aardetinten zijn een van de herfst trends 2021. En deze trendkleuren zien we ook terugkomen in regenjassen. Check bijvoorbeeld deze terrakleurige regenjas van America Today. Onwijs leuk in combinatie met chunky laarzen.

Hier bestel je deze regenjas

regenjassen voor de herfst

Leukste regenjassen voor de herfst #4 – Deze gele regenjas van America Today 
Ook de gele regenjas is still going strong. We zien ‘m al een paar jaar iedere herfst voorbijkomen en ook deze herfst kun je ‘m weer uit de kast trekken. Zoek je er nog een? Deze van America Today is lekker knallend om een regenbui mee te trotseren. En eh, na zo’n regenbui trek je je jas lekker uit en kun je fijn zelf chocolademelk maken en op de bank ploffen. Ook fijn!

Hier bestel je deze regenjas
regenjassen herfst 2021

Leukste regenjassen voor de herfst #5 – Deze zwarte regenjas met teddyvoering van America Today
Wie is er niet gek op teddyjassen? Ze houden je lekker warm, het ziet er tof uit en je bent mega knuffelbaar. Deze korte zwarte regenjas is van de binnenkant net zo fijn als een teddyjas, hij heeft namelijk een teddyvoering. Wij zijn fan!

Hier bestel je deze regenjas

regenjassen voor de herfst

 
Beeld: iStock