News

Dit is alles wat we weten over de vriendin van Donny van de Beek

Wij zijn obsessed met de knappe voetballer Donny van de Beek, maar helaas is de boy al een tijdje van de markt. Wij hebben alles over zijn knappe vriendin voor jou op een rijtje gezet!  

Wie is de vriendin van Donny van de Beek?

De vriendin van Donny van de Beek is de 25-jarige Estelle Bergkamp. Grote kans dat je haar al een keer hebt gezien, want zij is inderdaad de dochter van oud-voetballer Dennis Bergkamp. Donny en Estelle zijn al sinds 2019 samen en als je een kijkje op hun socials neemt, zie je niks anders dan happy foto’s samen. Hoe lief?

Dit is alles wat we weten over de vriendin van KJ Apa

Alles over Estelle Bergkamp: De vriendin van Donny van de Beek

Estelle is opgegroeid in Londen omdat haar vader Dennis Bergkamp hier voor Arsenal voetbalde. Nu woont Estelle weer in het Verenigd Koninkrijk, want de girl is vorig jaar met haar grote liefde Donny van de Beek mee verhuisd naar zijn nieuwe club Manchester United. Estelle heeft vlak voor de verhuizing vorig jaar een emotioneel bericht op Instagram gepost voor Donny. Ze schrijft: “Ik ben zo trots op jou. Voor alles wat je tot nu toe hebt bereikt en voor alles wat nog gaat komen. Ik zal altijd aan je zijde staan en ik zal je altijd steunen, zodat je op je best kunt slagen. Ik kan niet wachten om met jou terug naar Engeland te gaan en onze droom waar te maken.” Hold up, wij smelten nog even weg!

Wat doet Estelle Bergkamp in het dagelijks leven?

Estelle Bergkamp, de vriendin van Donny van de Beek, is met haar 97 duizend volgers in het dagelijks leven zeker een influencer te noemen. Daarnaast is de girl is ook een erg goed voorbeeld van the beauty and the brains. Estelle heeft een aantal jaar geleden haar studie Hotel- en Eventmanagement afgerond en had voor haar verhuizing grootse plannen om voor zichzelf te beginnen. Nu is ze bezig met het creëren van een project in de fashion sector. Helaas is hier nog niet zoveel over bekend, maar wij zijn heel erg benieuwd wat dit project inhoudt en kunnen niet wachten hier meer over te horen. Al met al is Estelle echt een bezig bijtje. We wensen haar en Donny heel veel liefde toe!

Dit is alles wat we weten over de vriendin van Formule-1 coureur Charles Leclerc

Beeld: Getty Images