News

Oelala: tweede seizoen van Netflix’ Sex/Life is in aantocht

Wij waren obsessed met het eerste seizoen van Sex/Life en dan hebben we het nog niet eens over wat er in aflevering drie gebeurde! Nu heeft de serie aangekondigd dat er een tweede seizoen on the way is!

Tweede seizoen Sex/Life Netflix

Wij kunnen niet wachten op seizoen twee van Sex/Life, maar helaas is nog niet bekend wanneer we het tweede seizoen kunnen bingewatchen. Daarin tegen maakte Netflix wel op een hilarische manier bekend dat het tweede seizoen van Sex/Life on the way is en dat heeft alles te maken met de sexy douchescène uit aflevering drie…Check de post van Netflix hieronder want het is zeker worth it, girls!

Yes baby: Sex Education krijgt een vierde seizoen!

View post on Instagram
 

 
Eerste seizoen Sex/Life op Netflix

In het eerste seizoen van Sex/Life zagen we dat de getrouwde Billie en Cooper samen twee kinderen hebben. Waardoor hun seksleven niet meer is wat het geweest is. Daarom besluit Billie een dagboek bij te houden over de seks met haar ex-lover Brad en vraagt zij zich steeds meer of ze op deze manier wel verder wil. Het duurt dan ook niet lang totdat Cooper haar steamy dagboek over Brad vindt… En dat betekent echt veel drama! Door alle seks en drama was het eerste seizoen ook zo’n hit dat er maar twee andere series meer kijkers op Netflix hadden en dat waren The Witcher en Bridgerton. Wow, meiden jullie zijn dus echt gek op zulke seks series hé?

VIDEO: hier bekijk je alle steamy scenes van Netflix serie Seks/Life

View post on Instagram
 

Bron: GraziaBeeld: Bruno Press

Must reads 👀