Food

5 x yummie cocktails voor een avondje met de meiden

Cocktails zijn yummmy en hoe leuk is het om een cocktailavondje met jou besties te houden. Pak de agenda’s erbij, want deze vijf cocktails moet jullie proberen!

Cosmopolitan

Een Cosmopolitan is simpele cocktail die je binnen vijf minuten kunt bereiden! Voor een Cosmopolitan heb je wodka, triple sec sinaasappellikeur, cranberrysap, limoenen en verse cranberry’s nodig. Maak jouw Cosmpolitan Instagram worthy door mooie cocktailglazen te shoppen. Wij weten zeker dat jouw Instagramfoto dan sowieso meer likes than usual krijgt! 

Katertje? Dit is waarom je kater erger is dan normaal

Cosmopolitan cocktail

White Russian

Ben jij fan van koffie in jouw cocktails? Dan is de White Russian cocktail echt iets voor jou! Een White Russian cocktail is gemaakt van wodka, koffielikeur en verse slagroom. Deze cocktail is dan ook ideaal voor een Russisch of cultuur themafeestje met jouw huisgenootjes. Trek jij ook een grappige outfit aan?

White Russian cocktail

Gin-tonic

Een gin-tonic is ideaal als jij geen tijd hebt om lang in de keuken te staan. Zo heb je voor een gin-tonic alleen gin, tonic en heel veel ijsklontjes nodig! Je verdeelt de ijsklontjes over de glazen en wacht tot de glazen lekker koel zijn. Daarna voeg je de gin en de tonic toe en roer je het geheel goed door en voilà je bent klaar. Makkelijker kan niet toch? 

Gin tonic cocktail

Sex on the Beach

Een sex on the beach cocktail is een groot liefhebber bij veel van jullie en mag daarom ook niet in ons rijtje ontbreken! De ingrediënten die je nodig hebt om een sex on the beach cocktail te bereiden zijn wodka, perzikenlikeur, sinaasappelsap, cranberrysap, sinaasappel en crushed ice. Wedden dat deze cocktail goed in de smaak valt tijdens een cocktailfeestje met jouw besties?

New cocktail alert: het recept voor de Blue Kontiki cocktail

Sex on the beach cocktail

Sgroppino

Een sgroppino is een vrij onbekende cocktail, maar daarom zeker niet minder lekker. Voor een sgroppino heb je één bak citroensorbetijs, een halve citroen, suiker, wodka en een fles witte wijn nodig. Het bereiden van deze cocktail duurt dan ook ietsjes langer, maar dan blaas jij jou besties wel om ver, want oh my gosh deze cocktail is zo lekker!sgroppino cocktail

Bron: AH.nlBeeld: I Stock

Must reads 👀