Lifestyle

3 x de engste verhalen op datingapps: “zij hield een pistool op mij gericht”


Heb jij wel eens iets naars meegemaakt op en datingapp? Deze mensen wel, maar daar ging het niet gewoon om ghosten of een break-up. Lees vooral verder, want wat deze mensen hebben meegemaakt is heel eng!

Moorddadige gedachtes

Deze boy was tijdens zijn tweede date met een meisje van een datingapp bij hem thuis en toen vertelde zij hem dat ze steeds moorddadige gedachtes over hem had. Hij schrok hier heel erg van, want nu wist de girl ook nog waar hij woonde. Hij schopte haar snel zijn huis uit en dacht het probleem te hebben opgelost. Tot dat dit meisje het slot van zijn huis probeerde te openen, hem meer dan 300 keer per dag ging bellen en iedere avond langskwam om bij zijn huis aan te bellen. Oh my gosh, dit is serieus scary! Wat zou jij in zo’n situatie doen?

Real life story: “Ik raakte twee keer zwanger zonder dat ik het wist”


Tweede Wereldoorlog

Houd je vast, want dit verhaal is echt een shocker! Toen een meisje in het buitenland woonde ging zij op date met een Duitse expat die zij via Tinder had ontmoet. Hij vertelde tijdens de date alles over de complottheorieën over de Tweede Wereldoorlog waar hij in geloofde. Zo zou Churchill degene zijn die verantwoordelijk was voor de Tweede Wereldoorlog en had Adolf Hitler hier volgens hem helemaal niks mee te maken. Dit meisje schrok zo erg dat ze deze jongen gelukkig nooit meer heeft gezien, want wat een engerd!

3 x de meest rare dates ooit: “hij schreeuwde naar zijn eigen reflectie”


Pistool op je gericht

Deze jongen ontmoette een hele knappe vrouw op Tinder en ze hadden ongeveer een maand contact. Totdat ze uiteindelijk besloten af te spreken voor een drankje. Ze hadden een hele leuk tijd samen en hij besloot haar aan het einde van de avond en ritje naar huis te geven. Maar toen ging het helemaal mis… Hij stopte voor haar huis en verwachtte een kus te krijgen, maar kreeg in plaats daar van een pistool op zich gericht. Wait, what? Ze eiste zijn portemonnee en rende de auto uit. Daarna was de girl helemaal verdwenen van de aardbodem. Het huis waar ze werd afgezet was verkocht en al haar socialmedia-accounts waren verwijderd, waardoor de politie hier niks mee kon… Wow!

Bron: Reddit.comBeeld: I Stock