Fashion

Schoenen trends 2021: deze schoenen gaan we allemaal dragen dit najaar

De nieuwste schoenen trends lopen totaal uiteen, maar hebben allemaal de wow-factor die we dit najaar willen hebben! Weet jij nog niet welke shoes helemaal hip zijn? No worries, wij leggen de schoenen trends van 2021 aan je uit!

Schoenen trends 2021: Glitter laarsjes

Laarsjes met glitter zijn dit najaar helemaal de bom en dan hebben we het vooral over zilveren laarsjes. Deze laarsjes zijn een eyecatcher onder jouw winterse outfit en zijn ideaal voor een feestje. Je kunt zulke laarsjes het leukste combineren met een zwart jurkje en mooie, maar subtiele zilveren sieraden. Ben jij ook helemaal weg van dit idee?

 
View post on Instagram
 

Deze sieraden trends 2021 gaan we deze herfst overal terugzien

Schoenen trends 2021: Kleurige laarsjes

Vergeet de saaie zwarte en bruine laarsjes, kleurige laarsjes zijn deze winter helemaal in. Laarsjes met veel kleur zijn heel cute onder een mooie jurk of bij een toffe zwarte flared pants met een topje in dezelfde kleur als jouw schoenen. That sounds awesome, right!

 
View post on Instagram
 

Schoenen trends 2021: Fluffy slippers

Fluffy slippers zijn dit najaar ook een trend. Deze zijn natuurlijk niet om buiten te dragen, maar binnen. We kunnen fluffy slippers daarom ook wel de nieuwere versie van pantoffels noemen. Hoe lekker is het om in de winter een pyjama in huis te dragen, met fluffy slippers die jouw voeten heerlijk warm houden. We need it! Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke pyjama? Lees dan ons artikel over de essentials van een pyjama party!

View post on Instagram
 

 

Schoenen trends 2021: Snow boots

Je zou het niet zo snel verwachten, maar de snow boots die jij vroeger verplicht van je moeder aan moest zijn weer helemaal hip. We snappen dat jij nu denkt: ik draag liever mijn hippe sneakers deze winter, maar dat zouden wij niet doen. De snow boots van dit jaar zien er namelijk super tof uit. De snow boots zijn lang, heerlijk warm voor de koude winterse dagen en je ziet bijna niet dat het snow boots zijn. Je kunt de boots vooral in zwarte of witte kleuren shoppen en dat is ideaal, want zo passen zij onder al jouw outfits!

View post on Instagram
 

Schoenen trends 2021: Pumps met een hoge hak

Het is de winter van girlpower, want niet alleen de power pakken voor vrouwen zijn terug ook de pumps met een hoge hak zijn back! Als je een vrolijk gekleurd pak met hoge hakken combineert, straalt dit heel veel zelfvertrouwen uit. Draag jij voortaan een power pak met hoge hakken naar kantoor?

 
View post on Instagram
 

Beeld: I Stock