Films & Series

Zijn Julia en Tony Junior nog samen na De Bachelor 2021?

Tony Junior heeft tijdens De Bachelor 2021 zijn hart verloren aan Julia, dat hebben we vorige week gezien. Julia was degene die de laatste roos kreeg na een romantische 24-uursdate. Maar zijn Julia en Tony Junior nog samen na De Bachelor 2021?

Zijn Julia en Tony Junior nog samen na De Bachelor 2021?

Afgelopen donderdag zagen we hoe Tony Junior voor Julia koos in de finale. Oriana liet hij vol verdriet achter, die overigens een poosje een hekel had aan Julia na de opnames van De Bachelor 2021. Julia kreeg overigens ook veel haat over zich heen na De Bachelor 2021. Nu is de grote vraag of Tony Junior na het liefdesavontuur in Kroatië nog steeds met Julia samen is. “Is een programma de ideale bodem voor liefde? Misschien niet, maar het zou zomaar kunnen gebeuren en misschien is het wel gebeurd,” vertelde Tony Junior eerder al tijdens een YouTube programma in FunX. Vandaag staat dan eindelijk de finale op Videoland en krijgen we antwoord op de vraag: Zijn Julia en Tony Junior nog samen na De Bachelor 2021?

De reunie-aflevering van De Bachelor 2021

De reünie-aflevering die vandaag dan ein-de-lijk op Videoland staat, geeft ons het verlossende antwoord: zijn Tony Junior en Julia nog samen na De Bachelor 2021? Het antwoord is teleurstellend. De twee hebben het wel nog ongeveer vijf weken na de opnames van De Bachelor 2021 samen volgehouden, maar helaas zijn ze nu niet meer samen. Wie er dan een einde aan heeft gemaakt? Tony Junior himself. “Wij zijn niet meer samen. We hebben het een paar weken heel leuk gehad. Daarna kwam ik op een punt waar ik in de war raakte. Ik wist niet meer waar ik naar moest luisteren.”

Oei, dat klinkt niet goed dus al die twijfels. Tony Junior legt zijn twijfel verder uit: “Ik had een soort gevoel van: ‘hé, ze zit nu naast me en ik vind haar nog steeds leuk.’ Maar ik wist niet of ik haar nou 110% leuk vond en verliefd was, of is dat door een soort druk dat heel Nederland wíl dat ik verliefd ben op haar? Ik merkte dat ik heel even vrij moest zijn. We hebben een leuke tijd, maar ook veel gezeik en dat heeft me pijn gedaan. Dat is niet wat ik wilde, maar ik zat niet goed in mijn vel. Ik had veel stress.”

De Bachelor 2021

Enorme plottwist in De Bachelor 2021

Heel pijnlijk dus dat Tony Junior alsnog een einde heeft gemaakt aan de romance met Julia. Maar hoe was dit voor Julia? Ze vertelt: “Ik was echt enorm verliefd. Maar hij moest even terug bij zichzelf komen. Even alles laten landen. We hebben nog bij mijn ouders gebarbecued. Dat was heel gezellig. Maar toen kwam het WhatsAppje.” Julia wilde dus nog wel met Tony door en was nog altijd stapelverliefd, maar Tony Junior maakte er een einde aan… Pijnlijk!

Maar dat niet alleen: Tony heeft al snel contact gezocht met een ándere dame uit De Bachelor 2021! Want al snel ging de Utrechtse DJ tot twéé keer toe op bezoek bij Maxime, waarmee hij ook heeft gezoend. Ze gingen sushi eten samen, maar dat niet alleen: bij de tweede date hebben ze zelfs seks gehad! De bom ontploft, want Julia dacht dat het op dat moment nog niet voorbij was tussen haar en Tony. Ook de andere ladies vinden daar wat van en vallen uit tegen Tony. Wat de DJ vervolgens niet kan hebben. “Sorry hoor, maar veel van jullie zijn zelf ook in mijn DM gegleden. Soms zelfs al tijdens de opnames. Dus ga nu niet doen alsof jullie allemaal heilig zijn.” Hij blijft er bij dat hij dingen niet handig heeft aangepakt en hij ook wel spijt heeft van het avontuurtje met Maxime, maar dat hij niet per se iets fout heeft gedaan. “Iets uitmaken komt nooit op een goed moment, dat is nooit leuk.” Maar Julia blijft dus volhouden dat het helemaal niet uit was toen hij seks had met Maxime. Lekker handig, Tony… Als hij aan het einde van de aflevering om een knuffel vraagt, is Julia daarin dan ook heel duidelijk: ‘nee’. 

Moddergooien tijdens De Bachelor 2021

Tony kreeg tijdens De Bachelor 2021 veel kritiek, vooral van modder gooiende afvallers in de media. Hij zei hierover: “Je moet echt sterk in je schoenen staan. En je moet mensenkennis hebben en heftige keuzes kunnen maken. Dat zijn dingen waarvan ik erachter ben gekomen dat dat me best oké afging.” Tony heeft echter geen goed woord over voor hoe de dames in de media over hem spraken. “Ze zijn een beetje butthurt en dan gaan ze met modder gooiden. Dat is prima, maar ik denk dat ik als mens redelijk goed het verschil tussen goed en slecht weet. Ik heb me vooral naar de dames als een goede man gedragen. Als ik iets niet ben, is het two-faced.”

Beeld: RTL, Tom Cornelissen

Must reads 👀