Love

Dankzij de 353-regel heb jij nooit meer een gebroken hart

353-regel-gebroken-hart

Voordat je 'the one' gevonden hebt, is de kans groot dat je eerst een aantal mislukte relaties hebt moeten doorstaan. Van vreselijke dates tot aan een gebroken hart. We kunnen er niet omheen, liefde kan soms heel moeilijk zijn. Maar gelukkig is er nu een manier om een gebroken hart te voorkomen.

Gebroken hart

Of je nu voor twee weken, 5 maanden of één jaar een relatie hebt, een gebroken hart is nooit leuk. De roze bril wordt van je hoofd afgetrokken en je kan er wekenlang nog enorm veel pijn en verdriet van hebben. Helaas hoort dit bij het leven en is er maar weinig wat je hier tegen kan doen. Of toch wel…? Love doctors hebben nu namelijk een nieuwe methode bedacht, die ervoor moet zorgen dat jij nooit meer last hebt van liefdesverdriet. De 353-regel is hét medicijn tegen een gebroken hart. Hoe werkt het?

353-regel

Het klinkt misschien onvermijdbaar, maar de 353-regel schijnt je te behoeden op een gebroken hart. Elk cijfer in de regel, heeft een andere betekenis. De eerste ‘3’ staat voor de hoeveelheid dates die jouw crush mag afzeggen. Heeft je date al meer dan drie afspraakjes afgezegd? Dan is dit geen goed teken en wordt het tijd om naar iemand anders op zoek te gaan. Je wil natuurlijk wel dat diegene ook 100% voor jou gaat.

Het volgende nummer is ‘5’, dit staat voor het aantal dates die je moet hebben gehad, voordat je je gevoel toelaat. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, maar houdt het toch in je achterhoofd. Je moet elkaar eerst wel goed leren kennen, voordat je een duidelijke mening over iemand kan vormen.

And last, but not least, hebben we nog een keer de ‘3’. Dit getal staat voor drie maanden daten. Het is het beste om minimaal drie maanden over de vijf dates te doen. Zo zie je elkaar niet té vaak in een korte tijd en raak je niet te snel aan elkaar gehecht. Stap voor stap is de beste basis voor een succesvolle relatie. Good luck! 

Lees ook:
Good to know: Door het toepassen van deze regel in je relatie blijf je sowieso langer samen met je partner

Realistisch

De regels klinken misschien simpel en theorie is vaak makkelijk te volgen, helaas is het in de praktijk lastiger. Als we iemand leuk vinden, willen we er al snel volledig voor gaan. Voordat je met beide benen in een nieuwe relatie stapt, denk dan even terug aan de 353-regel en wie weet heb jij jezelf een gebroken hart bespaard.

Beeld: the breakup

Must reads 👀