Films & Series

Dit is de winnaar van De Bachelor 2021 met Tony Junior

Al wekenlang zitten wij en de rest van Nederland met vol enthousiasme te kijken hoe Tony Junior op zoek gaat naar de liefde van zijn leven. In De Bachelor 2021 zoekt hij zijn droomvrouw. En die heeft hij gevonden! Mega spoiler alert: want dit is de winnares van De Bachelor 2021!

Smullend zitten wij voor de buis elke week om op Videoland te checken hoe het liefdesavontuur met Tony Junior in De Bachelor 2021 vordert. Vandaag staat de finale op Videoland en dat was er eentje om een traantje bij weg te pinken. Beauties Julia en Oriana mochten op een romantische 24 uurs-date, waarna Tony moest beslissen met wie hij het programma zou gaan verlaten. We praten je bij over een geweldige finale!

Oriana op dreamdate in De Bachelor 2021 

Oriana mocht als eerste met Tony Junior op dreamdate. Ze maakten eerst een romantisch boottochtje en gingen daarna op een motor door Kroatië rijden. De date sloten ze af in een super schattig paleisje met een gigantisch mooi uitzicht over Kroatië. Het was wel duidelijk dat de twee het heel gezellig hadden en ook werd er dan eindelijk gezoend! Oriana wilde dat namelijk tot dan toe niet, waardoor ze de spanning tussen hen alleen maar verhoogte. Tony sprong zo’n beetje bovenop haar op het boottochtje. 

Julia en Tony Junior op 24-uursdate in De Bachelor 2021

Na een nachtje met Oriana en een romantisch ontbijtje moest De Bachelor van 2021 er toch wel weer vandoor: Julia stond namelijk met smart op hem te wachten. Die date met Julia was minimaal zo spectaculair: namelijk in een helikopter. Maxime had al eerder een date met Tony in de helicopter en toen werd er ook gezoend. Zij was zelfs de eerste die met Tony zoende. Tony geniet hier dus absoluut van, zo in de lucht. Ook met Julia werd er volop speeksel uitgewisseld. Na de helicoptervlucht was het tijd voor zo mogelijk nóg meer romantiek, want met een glas champagne in de hand werden door Tony en Julia gevoelige onderwerpen besproken, zoals de ontbrekende kinderwens van Julia. En het feit dat de pas 24-jarige Julia nog graag wil reizen en de wereld wil zien. Tony heeft hier duidelijk moeite mee en twijfelt of Julia wel klaar is voor een serieuze relatie. Toch spanken de vonken er daarna vanaf in de jaccuzi, dat is wel duidelijk. 

Na twee super romantische dates wordt het dan toch echt tijd voor het keuzemoment. Gaat Tony Junior voor de lieve Oriana die duidelijk gek op hem is, of kiest hij toch voor die enorme sparkle met Julia? Allereerst roept hij Oriana bij zich. Tony vertelt over hoe fantastisch hij zijn tijd met haar vond, maar helaas heeft hij geen goed nieuws voor Oriana. “Met pijn in mijn hart ga ik je vertellen dat ik je de laatste roos niet ga geven…” Oriana is duidelijk helemaal van slag en loopt huilend weg. 

View post on Instagram
 

Dit is de winnares van De Bachelor 2021 

Als Tony zou willen, had hij die laatste roos ook niet hoeven weggeven, dan zou hij alleen naar huis gaan. Daar twijfelt hij tot het laatste moment zichtbaar over. “Kan ik je vertrouwen?” vraagt hij aan Julia en zij zegt van wel. Tony twijfelt, omdat eerder bleek dat Julia met een andere Bachelor had gedate en ook verdenkt zijn beste vriendin Carmen Julia ervan alleen mee te doen om haar carrière een boost te geven. Toch besluit Tony zijn laatste roos, ondanks alles, aan Julia te geven. Julia is enthousiast en springt in zijn armen. Julia is dus, zoals al eerder was uitgelekt, de winnares van De Bachelor 2021 en gaat samen met Tony Junior naar huis. Nu moeten we nog in de reünieaflevering, volgende week op Videoland, gaan zien of ze nog steeds bij elkaar zijn!

Beeld: RTL, Tom Cornelissen

Must reads 👀