Lifestyle

10 oude MTV-programma’s die jij vroeger sowieso keek

Vroeger was alles beter. Toen jij klein was kon je deze zin niet uitstaan, maar nu je ouder bent snap je het helemaal. Soms verlang je naar die tijd dat je zorgeloos bij je ouders op de bank zat te zappen. Wat je dan keek? MTV natuurlijk! Wedden dat jij deze 10 MTV-programma’s vroeger allemaal hebt gezien.

Oude MTV-programma’s die jij vroeger keek

Keek jij op de middelbare school ook zo veel MTV-programma’s? Je vond Nickelodeon te kinderachtig, maar ‘volwassen programma’s’ nog te saai. Hoeveel van deze oude MTV-programma’s heb jij allemaal gezien?

1. Jackass

Wat krijg je als je een stel idioten een podium geeft? Precies, Jackass! Dit programma was zo pijnlijk, vies en interessant tegelijk dat je niet weg kon kijken. Dat vonden meer mensen want er zijn zelfs Jackass films uitgekomen!

2. MTV Cribs

Hello MTV, welcome tot my crib“. In dit programma lieten verschillende sterren hun (super grote) huis zien. Altijd als je dit programma keek werd je stiekem jaloers.

3. 16 And pregnant

In dit programma werden verschillende jonge vrouwen gevolgd die zwanger waren. Vaak was het ongepland en waren ze nog helemaal niet klaar voor een kind. Dit programma was elke keer weer een wake up call dat je anticonceptie moet gebruiken… Het programma is zo populair dat er nog steeds nieuwe afleveringen worden gemaakt.

4. Pimp My Ride

Pimp My Ride was een programma waarin ‘lelijke’ auto’s werden gepimpt in elke zin van het woord… Ze werden mooier gemaakt, maar vaak zo heftig dat het ook echte pimp auto’s werden.

5. Room Raider

Deze datingshow was net even anders dan normaal. Er werden drie deelnemers hun huis uitgehaald en de vierde persoon zocht door hun kamers. De kamer die er het aantrekkelijkst uitzag had gewonnen en de eigenaar van de kamer mocht op date. Ineens werd jij je bewust van jouw vieze kamer.

6. Geordie Shore

Een stel jongeren uit Newcastle die zorgde voor veel drama, seks en romantiek op tv. Geordie Shore was een van de eerste realityshows en we loved it!

7. My Super Sweet 16

Door dit programma konden jij niet wachten tot je 16e verjaardag. In My Super Sweet 16 volgde je super rijke kinderen die hun sweet 16 organiseerde. Vaak waren de feesten super extra met veel mensen, bekende artiesten en natuurlijk kreeg iedereen een auto. Het leukste was als de tieners verwend deden en niet blij waren met hun Audi, want ze wilde per se een Lamborghini.

8. Dismissed

Dismissed was een ongemakkelijk en pijnlijk datingprogramma waarin iemand op date ging met twee personen. Uiteindelijk moest er iemand dismissed worden en dat moment was altijd hilarisch.

9. The Osbournes

In dit programma kreeg je een kijkje in het leven van de Osbourne familie. Dat was veel drugs, drank en heftige ruzies.

10. I Want a Famous Face

Dit is misschien wel de raarste MTV-show ooit. In de show volgde je mensen die er alles aan deden om het zelfde gezicht te krijgen als een celeb. Plastische chirurgie was een vast onderdeel van deze show en de deelnemers waren over het algemeen knettergek.

Lees ook:
– Deze kinderseries waren helemaal niet kindvriendelijk
– Van deze Nederlandstalige muziekgroepen was je vroeger fan
– Make it shine! Zo ziet de cast van Victorious er nu uit en dit doen ze

Beeld: gettyimages.nl

Must reads 👀