Celebs

Make it shine! Zo ziet de cast van Victorious er nu uit en dit doen ze

Wie heeft er vroeger nou geen Victorious gekeken?! Dit was een van onze favoriete kinderprogramma’s. Natuurlijk weten we allemaal wat er met Ariana Grande is gebeurt na het programma, maar wat doet de rest van de cast nu? Lees snel verder om er achter te komen!

De Victorious cast: wat doen ze nu?

When I make it shine! Kan jij ook alle liedjes van Victorious nog woord voor woord meezingen? Het programma ging over Tori Vega die naar Hollywood Arts ging. Dit is de meest creatieve school van Hollywood en dat was te zien aan de leerlingen. Hoe zien de acteurs er nu uit en wat doen ze? Wij zochten het voor je uit!

Victoria Justice (Tori Vega)

View post on Instagram
 

Victoria Justice a.k.a. Tori Vega speelde de hoofdrol in Victorious. Vandaag de dag maakt ze nog steeds muziek. Haar nieuwste single Too F*cking’ Nice kwam uit in mei 2021 en scoort super goed op Spotify. Ze heeft ook een paar kleine rollen gespeeld in series en films, maar ze focust zich vooral op haar muziekcarrière.

Daniella Monet (Trina Vega)

View post on Instagram
 

Daniella speelde Trina Vega in Victorious. In de serie was ze de crazy sister, maar in het echt doet ze het zo gek nog niet. Daniella heeft na de serie verschillende rollen gespeeld. Onder andere in de sketches van AwesomenessTV. Nu is ze getrouwd met Andrew Gardner. Samen hebben ze  twee super schattige kinderen genaamd Gio James en Ivry Monet. Kijk hoe lief!

Leon Thomas III (Andre Harris)

View post on Instagram
 

Leon was het muziekale brein achter veel Victorious songs. Dit talent gebruikt hij nog steeds. Hij zit in het producerduo The Rascals. Hiermee heeft hij onder andere Ariana Grande’s Nasty en Safety Net geproduceerd. De oud-collega’s zijn elkaar dus weer helemaal tegengekomen in de muziekwereld!

Avan Jogia (Beck Oliver)

View post on Instagram
 

We kennen Avan als de Victorious hottie Beck. Helaas hebben we hem niet meer veel kunnen bewonderen op het witte doek. Ook in de muziekwereld heeft hij zich niet laten zien. Wel kan je hem volgen op TikTok. Avan is dus nogal een mysterious guy en stiekem vinden wij dat alleen nog maar aantrekkelijker!

Elizabeth Gillies (Jade West)

View post on Instagram
 

Jade was de bitchy vriendin van Beck die stiekem soms heel lief was. Elizabeth heeft na haar rol in Victorious een rol gekregen in de Netflix serie Dynasty. Je kan haar nu ook kennen als Fallon Carrington. Verder heeft ze de liefde van haar leven gevonden. Ze is in het geheim getrouwd met Michael Corcoran, maar ze heeft wel super lieve kiekjes gedeeld van de bruiloft op Instagram.

Matt Bennett (Robbie Shapiro)

View post on Instagram
 

De lieve nerdy Robbie werd gespeeld door Matt Bennett. In de serie was hij niet bepaald sexy, maar hij ziet er nu een stuk beter uit! Hij is nog steeds goed bevriend met Ariana en Elizabeth. De drie worden regelmatig samen gespot en Matt heeft zelfs een rol gespeeld in de videoclips van Thank You Next en One Last Time van miss Grande. Heb jij hem gezien?

Ariana Grande (Cat Valentine)

View post on Instagram
 

Cat Valentine was de lieve en onschuldige van de hele vriendengroep. Ze werd gespeeld door Ariana Grande. Tja, moeten we nog uitleggen wat er met haar is gebeurd… Ariana kreeg na Victorious een eigen serie genaamd Sam&Cat samen met Jennette McCurdy (Sam van iCarly). Hierna is ze super veel muziek gaan maken en op dit moment is ze een van de bekendste artiesten ter wereld. Ariana is begin dit jaar getrouwd met Dalton Gomez. Ben jij benieuwd naar de prachtige foto’s? Bekijk ze hier!

Beeld: gettyimages.nl

Must reads 👀