News

De tatoeëerder van Barbie (Samantha de Jong) gaat aangifte doen vanwege smaad

Het nieuws rondom Samantha de Jong, aka Barbie, gaat maar door. Vorige week liet ze een enorme engel zetten over de tattoo van de naam van haar overleden vriend en het internet was all over the place. De realityster maar vooral ook haar tatoeëerder kreeg een bak ellende over zich heen en daarom gaat laatstgenoemde aangifte doen wegens smaad. 

Tatoeëerder van Barbie (Samantha de Jong) gaat aangifte doen vanwege smaad

Het liefdesleven en de daaruit voortgekomen tattoos van Barbie komen regelmatig in het nieuws. Samantha de Jong, zoals ze eigenlijk echt heet, liet nog niet zo lang geleden de naam van haar lover op haar borst tatoeëren, maar nu hij overleden is heeft ze er een enorme engel overheen laten zetten. Het resultaat deelde ze vorige week trots op Instagram, maar iedereen was not amused. Wij moesten eerlijk gezegd ook even drie keer kijken toen de tattoo voorbij kwam… Hoewel Barbie zelf ontzettend tevreden is met haar cover-up, kan Kenny’s Tattoo, de man die de engel zette, rekenen op een boel kritiek. “Het zal jullie vast niet ontgaan zijn, maar ik krijg veel haatberichten en bedreigingen”, schrijft hij op Facebook. Hij schrijft ook dat Samantha zelf heel blij is met het eindresultaat. “Maar ik word aardig overrompeld door alle negativiteit. Het zal vast niet ieders smaak zijn, maar op deze manier is het niet leuk en zelfs schadelijk voor mij. Hierom ga ik ook aangifte doen voor smaad.”

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

 

Samantha De Jong (Barbie) en haar love life

De realityster deed ooit mee aan Oh Oh Cherso, maar inmiddels kennen we haar vooral van haar bijzondere liefdesleven. Nog niet zo lang geleden is haar lover Gelmore plotseling overleden – volgens Barbie zelf aan een hartstilstand, maar de omstandigheden blijven nog steeds vrij verdacht – maar zijn naam prijkte nog wel levensgroot op haar borst. Samantha, die inmiddels alweer een nieuwe vriend heeft, vond het tijd daar wat aan te doen. Ze ging naar de tattooshop en laat het resultaat van de bijwerking trots zien op haar Instagram. “Dit is het eind resultaat geworden een geweldige mooie ENGEL, onwijs.” Hoewel ze er zelf dus enorm blij mee is, ging het op het internet al snel los over de kwaliteit van de tattoo.

View post on Instagram
 

Must reads 👀