Films & Series

De serie Sex/Life gaat viral en iedereen is in shock vanwege dit spicy fragment

Als je ‘m nog niet hebt gezien, moet je echt even een kijkje nemen. Het hele internet is namelijk in de ban van de serie Sex/Life. Deze sexy Netflix serie is gloednieuw en staat net op de streamingsdienst. Zoals de naam ervan al doet vermoeden, is het een spicy show. Dat blijkt wel uit het fragment dat nu viral gaat en waarom… Dat snap je pas echt als je het hebt gezien.

Alles over de Netflix serie Sex/Life

In de Netflix serie Sex/Life komt je Netflix abonnement pas echt tot recht, want je volgt het leven van Billie Connelly. Zij is getrouwd met Connor: een lieve, knappe man met aan super goede carrière. Ze hebben twee kinderen en wonen in een kast van een huis. Alles lijken ze dus goed voor elkaar te hebben, maar schijn bedriegt. Billie is namelijk niet gelukkig met haar leven. De passie tussen haar en haar man is verdwenen. Billie heeft stiekem fantasieën over haar ex. En dan met name over de seks met haar ex, want die was fantastisch. Gedurende de serie Sex/Life zie je flashbacks van de opbouw van hun relatie en de bijbehorende steamy seks scenes. Wij hebben deze Netflix serie al gezien en raden hem absoluut aan! 

Dit fragment uit de Netflix serie Sex/Life gaat viral

Okay, dat was dus even een korte samenvatting. Maar hoe komt het dan dat er een bepaald fragment uit deze Netflix serie compleet viral gaat? Mensen over de hele wereld zijn in shock over het betreffende framgment. Op TikTok filmen ze hun reactie. En dat leidt tot hilarische fragmenten. Wil je het stukje zelf zien? Hij staat in aflevering 3. Spoel door naar 19 minuut 50. In de tussentijd delen we alvast wat hilarische reactie video’s op TikTok, onder andere van de vriend van roddelqueen FawryNotSawry. 

 

@renewatzema

Ken die hele serie niet 🤣 @fawrynotsawry duidelijk ook niet… ##geschapen

♬ origineel geluid – Rene Watzema Jr.