Films & Series

Filmpje kijken dit weekend? Dit zijn de leukste die te vinden zijn op Disney+

Het mooie weer lijkt voorlopig even voorbij te zijn: de komende dagen kunnen we een hoop regen verwachten. Beetje jammer wel maar zie het positief in. Het koelt weer even lekker af – ook in huis – en je kunt heerlijk films bingen.

Ben je al lid van streamingsdienst Disney+? Echt een aanrader wat ons betreft want er zijn een hoop leuke dingen op te zien. Niet alleen kun je alle Disney klassiekers zoals Aladdin en Mulan bekijken, ook zijn er genoeg andere leuke films op te vinden – bijvoorbeeld van Marvel!

1. Raya and the Last Dragon

Dol op Disney animatiefilms? Dan is dit de nieuwste die je moet zien! De makers van Moana en Frozen hebben dit pareltje gecreëerd.

Watch on YouTube

2. Black Panther

Heb je deze film van Marvel een paar jaar geleden niet in de bioscoop gezien? Dan heb je écht wat gemist. De kritieken waren stuk voor stuk lovend en wij begrijpen wel waarom. Een goed verhaal, een ijzersterkte cast en prachtige beelden om naar te kijken. Wat wil je nog meer? Deze film is ook leuk als je eigenlijk niet van actie of science fiction houdt.

Watch on YouTube

3. Monkey Kingdom

Natuurfilms saai? Echt niet! In deze film volg je apenmama Maya en haar pasgeboren jong Kip. De twee zijn genoodzaakt hun vertrouwde stek in de jungle te verlaten en gaan naar de stad op avontuur.

Watch on YouTube

Beeld: Disney