Lifestyle

De meest bizarre break-up verhalen van heel Reddit


Het is nooit leuk om een relatie uit te maken. Vaak doe je dit face to face op een zo aardig mogelijk manier. Of je maakt ruzie en jullie zien elkaar nooit meer. Maar in deze verhalen loopt het net even anders…Dit zijn de 8 meest bizarre breakup verhalen.

1. Cheeta

“Na vier dagen verfde mijn vriend zijn haar in een cheeta patroon. Dit vond ik lelijk, maar het veranderde ook zijn hele persoonlijkheid. Hij voelde zich ineens super alternatief en hipsterachtig. Dus na vier dagen maakte ik het uit. Hij zei dat ik niet snapte wie hij ‘echt’ was… Uhm, een cheeta?”

via GIPHY


2. Verkeerde vader

“Ik vond de uitslag van een DNA test in de auto van mijn vrouw. Ik bleek niet de vader te zijn van ons kind. Zonder twijfel heb ik mijn spullen gepakt en ik ben nooit meer teruggekomen.”

via GIPHY

3. Telefoongesprek

“Ik wilde twee vrienden van mij bellen die een relatie hadden. Maar er ging wat mis waardoor ik meteen uit het gesprek werd gegooid. Mijn vrienden dachten dat ze elkaar belde en daardoor ging het gesprek ongeveer zo:
Hoi
Hoi, waarom bel je?
Jij belde mij!
Echt niet!
Jij denkt altijd dat je gelijk hebt!

Ze kregen een super heftige ruzie en ze maakt het uit via dit telefoon gesprek. Oeps…”

via GIPHY


4. Vreemdgegaan in een droom

“Mijn ex dumpte mij omdat hij droomde dat ik vreemd ging. Ik ben nooit vreemd gegaan in het echt.”

via GIPHY


5. Vliegveld breakup

“Ik was voor mijn studie een paar maanden in Australië. In die maanden heb ik geprobeerd om contact te houden met mijn vriendin, maar dit lukte niet heel goed. Toen ik op het vliegtuig naar huis stapte werd mijn naam omgeroepen door het hele vliegveld. Ik moest naar een kamer komen waar telefoon voor mij was. Ik schrok mij helemaal kapot. Het bleek mijn vriendin te zijn die mijn mobiel niet kon bereiken. Ze wilde zeggen dat ze mij niet kwam ophalen van het vliegveld omdat ze een andere man heeft gevonden waar ze verliefd op is. Dit is de laatste keer dat ik haar sprak.”

via GIPHY


6. Ghosten

“Ik heb het nooit echt uitgemaakt met mijn eerste vriendinnetje. Dit durfde ik niet dus ik heb haar volledig genegeerd. Uiteindelijk stopte ze maar met mij proberen te bereiken.”

via GIPHY


7. Dichter in spé

“Mijn ex maakte het uit met mij door deze zin in mijn oor te fluisteren: ‘Ik ben een vogel en jij bent de kooi waarin ik gevangen zit. Dit gaat niet werken’. Toen liep ze weg.”

via GIPHY


8. Pijnlijk betrapt

“Ik betrapte mijn vriend terwijl hij seks had op het toilet op school met mijn beste vriendin…Ik ben huilend weggelopen en heb het gelijk uitgemaakt.”

via GIPHY

Lees ook:
– Bizar: de ergste verhalen over gestoorde exen #3
– De meest creepy en vreemde confessions op Reddit
– Am I The Asshole-verhalen op Reddit: vind jij dit kunnen of totaal niet?

Bron: RedditBeeld: istock