News

Monica Geuze open over welke cosmetische ingrepen ze allemaal heeft gedaan

Monica Geuze is niet vies van een cosmetische ingreep. Dit wisten we natuurlijk al, maar nu geeft ze eerlijk toe welke ingrepen ze heeft gehad. Via Instagram Stories doet de influencer haar verhaal naar aanleiding van een vraag door een van haar volgers.

Monica Geuze over haar cosmetische ingrepen

Iedere vrouw is wel een onzeker, zelfs de prachtige influencer Monica Geuze. In haar boek ‘Unreleased‘ deelde ze al eerder het verhaal van haar borstvergroting. In het boek vertelt Monica dat ze vroeger heel erg onzeker was over haar borsten. Alle meiden om haar heen hadden curves terwijl de influencer zelf mager gebouwd is. Daarom besloot zij haar borsten te laten doen. Ook schrijft Monica dat ze haar kaak heeft laten sculpen, maar blijkbaar heeft ze nog meer aan zichzelf laten doen.

Instagram Stories

Op Instagram Stories doet Monica een Q&A. Een van haar volgers vraagt of ze meer aan zichzelf heeft laten doen dan alleen haar lipfillers (waar ze achteraf spijt van kreeg). Hierop antwoord de influencer eerlijk: “Ik heb wel eens fillers in mijn junkbeenderen, kaaklijn en neus gehad. Ik werk ook regelmatig preventief mijn fronsrimpel bij met botox. Ook gebruik ik botox in mijn oksels tegen het zweten.”

“Je moet die keuze voor jezelf maken”

Waarom Monica hier zo lang geheim over heeft gedaan? Dat komt omdat ze anderen vrouwen niet wil aansporen om cosmetische ingrepen te doen. “Ik vind dat iedereen die keuze voor zichzelf moet maken en zich niet door anderen moet laten beïnvloeden.” Ook geeft de influencer advies aan de vrouwen die wel graag een ingreep willen. “Dit is geen promo of whatever, maar check goed naar welke cosmetisch arts je gaat. Loop niet zomaar ergens naar binnen. Je moet een arts vinden die bij jou past.”

Bron: Instagram @monicageuze

Beeld: Bruno Press

Must reads 👀