Winnen

Lente winactie! WIN: 3 x huidverzorgingslijn van La Roche Posay t.w.v. €49,95,-

Het is volop lente en om dat te vieren geven wij de komende weken de tofste prijzen weg. Deze week is het de beurt aan het Franse La Roche Posay. Op de redactie zijn wij groot fan van deze huidverzorgingslijn en daarom mogen wij drie pakketten aan jullie weggeven!

WIN: 3 x huidverzorgingslijn van La Roche Posay t.w.v. €49,95,-
La Roche Posay is een dermatologisch getest merk. Speciaal voor de vettige en acne-gevoelige huid bestaat er lijn Effaclar die zich richt op alle fases van het probleem. Die lijn bestaat uit een micellair water, die al je vuil, talg en make-up van je gezicht verwijdert. Daarna gebruikt je de gel om je huid te zuiveren en tot slot is er een crème die helpt tegen onzuiverheden. Nu kun je deze producten natuurlijk online bestellen of bij de apotheek halen, maar beter nog: wij mogen 3 setjes weggeven! Elk pakketje bevat de complete huidverzorgingslijn van La Roche Posay’s Effaclar, zodat jij jouw gevoelige huid wat extra liefde kan geven. En natuurlijk helpt het ook om acné te voorkomen.

Wat zit er allemaal in het pakket?

♥ La Roche Posay Effaclar Duo+ 40ml  – (€16,50)


♥ La Roche Posay Effaclar Eau Micellaire Ultra – 200ml (€13,95)

♥ La Roche Posay Effaclar Gel Moussifiant – 400ml (€17,95)

Wat moet je doen om kans te maken?
Wij mogen dus 3 x de huidverzorgingslijn Effaclar van La Roche Posay weggeven en dat wil jij natuurlijk winnen. Dit is wat je moet doen:
1. Volg Girlscene op Facebook en Instagram
2. Laat hieronder je e-mailadres achter, want dan komt de prijs goed bij de winnares terecht! 

{@module=postContest id=”788″}