News

Temptation Island USA: de heftige reünie aflevering vol ruzie en gebroken harten

Temptation Island USA is afgelopen, maar we hadden nog een reünie-aflevering tegoed. Deze allerlaatste aflevering staat nu op Videoland en hij is intens! De koppels worden opnieuw geconfronteerd met elkaar en met hun favoriete singles. Dit zorgt voor ruzie, drama en er wordt zelfs ter plekke een relatie verbroken. 

Temptation Island USA: de heftige reünie aflevering

Het hele seizoen van Temptation Island USA was heftig. De koppels hebben er een flink potje van gemaakt. In de allerlaatste aflevering gaat alle drama gewoon verder. Er worden flinke ruzies gemaakt en er wordt zelfs een relatie verbroken op camera!

Erica en Kendal 

Als eerste zijn Kendal en Erica aan de beurt. Dit koppel is vanaf het begin in the picture geweest. Dat kwam vooral omdat ze geen afspraken hadden gemaakt. Voor Kendal betekende dit dat hij alles mocht doen wat hij wilde en dit liet hij zich geen twee keer vertellen…Tijdens de reünie krijgt hij de wind van voren van Erica, Nickole en zelfs van Alexcys. Kendal en Alexcys verlieten samen het eiland, maar de twee hebben elkaar nog maar één keer gezien na hun avontuur. Alexcys trok de stekker eruit omdat ‘de manier waarop het gegaan is tussen hen, niet goed voelde’. Als laatste bemoeit Jesse (de crush van Erica) zich ook met het gesprek. Volgens Jesse maakte Kendal misbruik van het verdriet van Erica. Het is maar beter dat ze allemaal single naar huis gaan…

Erin en Corey

Erin en Corey verlieten samen het eiland tegen alle verwachtingen in. Maar in de reünie-aflevering komt naar voren dat er eigenlijk niet veel is veranderd. Het ging nog steeds niet goed tussen hun. Erin vertelt in de aflevering dat Corey meerdere keren heeft gelogen over zijn laatste nacht met Amanda. Corey heeft in een bed geslapen met de single, maar dat heeft hij nooit aan zijn vriendin verteld. Nadat Mark Walberg vraagt of het koppel wel echt bij elkaar past neemt Erin een drastisch besluit. Ze maakt het ter plekke uit met Corey…Hij wordt keihard gedumpt op camera! Heel pijnlijk…

Chelsea en Tom

Van Chelsea en Tom hadden wij geen hoge verwachtingen. Beide hebben ze er flink op los geflirt. Blake en Sophie werden toch opzij geschoven. In de aflevering kiest het koppel voor elkaar. Chelsea en Tom kiezen voor elkaar tegen alle verwachtingen in!

Kristen en Julien

Als laatste zijn Kristen en Julien aan de beurt. Hun deelname aan het programma ging perfect en in de laatste aflevering vroeg Julien zijn vriendin ten huwelijk. Hoe zou dit nu gaan? Het antwoord is kort, perfect! Het koppel is nog steeds gelukkig met elkaar en ze hebben de bruiloft gepland. Op 24 juli 2022 stappen de twee in het huwelijksbootje. Op de zelfde datum waarop ze ooit een relatie kregen. Super lief!