News

Sad news: Love Island-Maura en Chris zijn uit elkaar

Maura Higgings ken je misschien nog wel van haar deelname aan Love Island UK. Tijdens het programma ging ze ervan door met hottie Curtis Pritchard, maar die liefde hield geen stand. Na de show eindigde ze met Chris Taylor, maar ook die lovestory is nu over.

Maura Higgings en Chris Taylor uit elkaar

Maura en Chris uit Love Island waren een poosje een setje, maar zijn nu uit elkaar. Gaat er geen belletje rinkelen bij de naam Chris Taylor? Don’t worry, we got you. Chris zat tijdens hetzelfde seizoen van Love Island UK in een koppel met Harley Brash. Het was die vrolijke jongen met veel tattoos. Tussen Chris en Harley is het buiten de villa nooit iets geworden. Maura Higgins en Chris, daarentegen zijn altijd bevriend gebleven en hadden dus uiteindelijk een relatie. 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Verder als vrienden
Gisteren lieten de twee weten dat de relatie alweer voorbij is. “Het breekt mijn hart om dit te moeten typen, maar Chris en ik hebben samen het besluit genomen om een einde aan de relatie te maken. Geen van beiden heeft iets fout gedaan, en we houden nog steeds van elkaar en respecteren elkaar ook nog enorm. Maar we gaan verder als goede vrienden.”

Love Island UK 2021 van start
Kan jij ook niet wachten op een nieuw seizoen drama? Wij ook niet. Gelukkig zijn de opnames van start gegaan. Ook zijn de eerste deelnemers al uitgelekt. Hier lees je er alles over.

Must reads 👀