News

Man krijgt 9 jaar lang ongevraagd pizza’s bezorgd: “ik begin te trillen als ik een scooter hoor”

Stel je voor dat je elke dag een bezorger voor je huis staat met een pizza. Dit klinkt niet verkeerd, maar de Belgische Jean van Landeghem was het zat. Hij krijgt al negen jaar lang ongevraagd pizza’s naar zijn huis gestuurd. De man vertelt zijn verhaal aan The Brussels Times.

Man krijgt 9 jaar lang ongevraagde pizza’s

De Belgische Jean van Landeghem is het helemaal zat. Hij krijgt al negen jaar lang pizza’s bezorgd die hij niet heeft besteld. Het gaat soms om wel veertien (!) pizza’s. Het vervelende is dat het eten nog niet is betaald, dus hij mag helemaal niets houden. Hij wil deze ‘pizzatereur’ nu stoppen en daarom stapt hij naar de pers.

Pesten met pizza’s

Misschien denk je nu ‘oh, maar de persoon die het eten stuurt bedoelt het vast goed’. Uhm, nee… Jean heeft geen idee wie hem de pizza’s stuurt, maar hij weet zeker dat diegene het doet om hem te pesten. Naast pizza krijgt hij ook kebab, patat en ander soort eten aan zijn deur. De man heeft al zo vaak een bezorger aan zijn deur gehad dat hij angstig is voor scooters. “Ik kan niet meer slapen. Ik begin te trillen elke keer als ik een scooter op de straat hoor. Ik ben er zo bang voor dat er dan weer iemand voor de deur komt staan met een aantal hete pizza’s”, vertelt hij aan The Brussels Times. “Het kan op een doordeweekse dag gebeuren, maar ook in het weekend. Ik heb zelfs bestellingen gehad die om 2 uur ’s nachts werden bezorgd.”

Voedselverspilling

Het is vervelend dat er steeds iemand aan je deur komt, maar het is ook super zonde van het eten! De Belg heeft nooit betaald en stuurde alles terug. Zelfs als het om veertien pizza’s ging. Kun je nagaan hoeveel eten er weg is gegooid door deze ‘grap’. De horecazaak waar het eten is besteld loopt ook tijd en geld mis. Het is dus voor niemand grappig. Misschien denk je nu dat dit verhaal nepnieuws is. Bezorgdiensten zouden toch gewoon zijn adres kunnen blokkeren? Nope, dit is echt gebeurd! Hieronder staat een foto van Jean van Landeghem met alle bonnen van de niet-bestelde pizza’s.

Lees ook:

– 9 momenten die alleen échte pizza lovers kennen

– Wil je eten: dit zijn de 5 fijnste budget restaurants in Amsterdam

– Eten bestellen: 6 x de beste thuisbezorgd restaurants in Nederland

 
Bron: Flavorflav.com, The Brussels TimesBeeld: Unsplash: Lucian Alexe, Jef van Nooten