Lifestyle

Last minute tips voor goedkope Moederdag cadeaus 2021

Heb je nog last minute een cadeau nodig voor Moederdag 2021? We got you. We hebben een paar tips voor je met wat ideeën voor cadeautjes die je aan je lieve mama kan geven. Moederdag 2021 is al bijna, dus waar wacht je nog op?

Moederdag 2021 cadeautjes

♥ Beauty cadeautjes

Iedere vrouw houdt ervan om even een momentje rust te hebben en een self-care dagje in te plannen. Met wat behulp van wat lekkere maskertjes, bodylotions en mooie make-up tools gaat dat zeker lukken. Check hieronder de ideetjes.

 

♥ Geur cadeautjes

Een vrouw kan niet zonder parfum. Ook kan ze niet genoeg parfum hebben. Het is dus nooit verkeerd om je moeder een geur cadeau te doen. Check hieronder de ideetjes.

 

♥ Sieraden cadeautjes

Wil je je moeder verassen met een persoonlijk cadeau? Koop twee armbandjes. Eentje voor jou en de andere voor je moede. Zo ben je altijd verboden met elkaar. Of je kan haar natuurlijk mooie oorbellen, een mooie ketting of een ring als cadeautje schenken. Check hieronder de ideetjes.

 

♥ Dingen om te doen

Ga je liever iets doen met je moeder? Dan hebben we hier ook wat dingen voor je. Sommige activietietn kun je nu nog niet doen helaas (vanwege het virus), maar er zijn genoeg andere dingen die je wel kan doen! Pssst: of wees creatief en bedenk iets wat je thuis kan doen. Regel bijvoorbeeld hapjes en heel veel thee en houd een high-tea met je mams. Check hieronder de ideetjes.

 

♥Accessoires voor woning

Wilt je moeder al heel lang die ene lamp of aast ze al een langere tijd op dat ene beeldje voor in de woonkamer? Geef haar iets wat ze leuk vind staan in de woonkamer, slaapkamer of zelfs badkamer. Check hieronder de ideetjes.

 

Wat je haar ook geeft, wij geloven dat ze er super gelukkig mee is. Maar bedenk wel: het is maar één keer per jaar Moederdag. Leg haar eens goed in de watten en maak een ontbijtje op bed.

Lees ook:

♥ Moederdag 2021: dit zijn de mooiste cadeaus voor jou en je moeder
♥ Lieve mama: dit zijn de fijnste budgetproof cadeau’s voor Moederdag 2021

Beeld: Unsplash

Must reads 👀