Health

Fitgirls: deze dingen herken je als je een online HIIT workout doet


De sportscholen zijn nu al een tijdje dicht en dat gaf je misschien een goed excuus om een even niks te doen, oops. Heb je weer zin om jezelf in het zweet te werken? Wordt het tijd dat je weer actiever gaat leven? Probeer dan eens een online HIIT workout. Deze 7 dingen zullen gegarandeerd herkenbaar zijn als je zo’n digitale workout les volgt.

1. Waar moet ik beginnen?
Shit, het kan best lastig zijn om een HIIT workout te vinden die je leuk vindt om te doen. Waarschijnlijk ben je al een kwartier verder voordat je eindelijk een video hebt gevonden waar je gemotiveerd van wordt. Wil je les krijgen van een vriendelijke vrouw? Of toch liever van een gespierde hottie? Hmm… keuzes maken kan soms best moeilijk zijn.

via GIPHY


2. Een nieuwe kamerinrichting
Je moet tijdens de HITT workout rekening houden met de ruimte die je nodig hebt. Je wilt natuurlijk niet achter je bed blijven haken met je kleine teen, au! Daarom krijgt je kamer eerst een nieuwe inrichting. Zo weet je zeker dat je genoeg ruimte hebt om je vrij te kunnen bewegen. Let’s go!

via GIPHY
 


3. Ik heb water nodig!
Je bent net lekker bezig met je HIIT workout en dan begin je ineens te voelen hoe vermoeiend sporten eigenlijk is. Oh nee, je bent een flesje water vergeten. Heel irritant dat je nu halverwege de workout eerst naar de keuken moet lopen. Stay hydrated!

via GIPHY
 


4. Doe ik het wel goed?
In de sportschool kon je af en toe nog stiekem in de grote spiegels gluren tijdens je oefeningen, maar nu gaat dat lastig. Je doet de online HIIT workout, maar je hebt eigenlijk geen idee of je het wel goed doet. Gelukkig is er niemand die je ziet girl, je doet je best! ♥

via GIPHY
 


5. Een verschrikkelijk muziekje
Het is je ein-de-lijk gelukt om een leuke HIIT-workout video te vinden, yeah! Al gauw begin je je te ergeren aan de achtergrondmuziek van de video. Je kunt het geluid ook niet uitzetten, dan kun je de tips van de sportinstructeur niet meer horen…

via GIPHY
 


6. Tijd voor een selfie
Zonder een selfie na je workout kun je niet aan de buitenwereld laten weten hoe goed je je best hebt gedaan. Het is alleen wel lastig om je laptopscherm leuk in beeld te krijgen… De sportschool was instaproof, beter dan je rommelige studentenkamer in ieder geval.

via GIPHY

Bron: beautify.nl,womenshealthmag.comBeeld: Giphy, Unsplash