Lifestyle

Emma Heesters over carrière, body confidence en lange afstandsrelatie: “Hij is de ware voor mij”

Zingen, dansen en nu ook nog model. Duizendpoot Emma Heesters (25) kan het allemaal! Binnen anderhalf jaar is deze babe razend populair geworden en als kers op de taart is ze nu ook nog model. Wij spraken Emma over al dat succes.

Emma Heesters kennen we inmiddels niet alleen van haar zang carrière, ook is ze gevraagd voor de nieuwe Hunkemöller Bra Party campagne. Spannend vond ze dat wel. “Normaal sta ik wel model voor clips, maar dan gaat het om mijn muziek en niet om mijn uiterlijk. Als er dan een vetje is dat ik niet mooi vind, dan valt dat voor mijn gevoel meer op. Toen Hunkemöller mij vroeg dacht ik: ‘als ik dit durf, dan is het een soort kers op de taart’. Dan heb ik aan mijn eigen onzekerheden gewerkt en zit ik helemaal lekker in mijn vel.” De zangeres is tevreden met haar lichaam, maar iedereen heeft onzekerheden. “Ik kan ook een pak koekjes opeten en daarna denken ‘misschien was dit niet zo handig’.”

Emma Heesters

“Ik houd wel van een kanten setje”

Ben jij onzeker over je lichaam? Dan heeft Emma wel een paar tips voor je. “Probeer regelmatig te sporten, hierdoor ga je lekkerder in je vel zitten. Ook kunnen affirmations helpen. Dit zijn zinnen met een positieve boodschap die steeds herhaald worden.” De zangeres zit daardoor een stuk zekerder in haar body, ook wat haar lichaam betreft. Maar houdt Emma wel van een pikant setje? “Ik ben gek op kant. Vaak koop ik een bijpassende bh, string en jarretels, heerlijk! Het pittigste setje in mijn kast? Dat setje is alleen voor Wesley.” Spicy!

“Wesley is de ware voor mij”

De celeb heeft sinds februari 2020 een relatie met de voetballer Wesley Hoedt. Haar lover zit op dit moment in Rome en daar heeft Emma het soms wel moeilijk mee. “Soms zeggen we wel 10x op een dag ‘ik mis je’. We bellen ook heel veel. Af en toe krijgen we zelfs ruzie omdat we elkaar missen. Dan doen we droog tegen elkaar en dan zeggen we ‘sorry dat ik zo droog doe schat, maar ik mis je gewoon’.” Cute! “Hij zei na de eerste maand al tegen mij ‘one day I’m gonna make you my wife’. Dit vond ik super bijzonder! We wisten al heel snel dat wij meant to be zijn.” Het stel wil graag samenwonen, maar beiden zijn nog te druk. Emma vertelt dat zij niet naar het buitenland wil verhuizen voor haar lover. “Mijn carrière gaat super lekker en daar wil ik aan blijven werken. Ik wil geen ‘typische voetbalvrouw’ worden die leeft van het geld van haar man. Dit vind ik ook niet respectvol naar Wesley toe.”

“Mijn doel is om een arena uit te verkopen”

Haar laatste single ‘Schat Ik Ben OK’ gaat super hard! Het nummer gaat over een relatie die niet goed gaat. “Toen ik ‘Schat Ik Ben OK’ uitbracht was ik heel bang dat mensen dachten dat mijn relatie slecht ging, maar dit is totaal niet zo. Ik heb heel veel lieve liedjes geschreven en ik vond dat het tijd werd voor een liedje met meer pit.” Met het lied wil ze graag laten zien dat er geen perfecte relatie bestaat. “Soms wil je elkaar achter het behang plakken, maar dat is heel normaal.” Wat Emma’s grootste droom is? “Het lijkt mij heel vet om een arena een keer uit te verkopen, dit is wel een van mijn dromen. Ik sluit een internationale carrière ook niet uit, maar ik hou wel echt van Nederland. Voorlopig zit ik hier nog even goed.” Het ziet ernaar uit dat we de komende maanden nog veel van deze powervrouw gaan horen!

 

 
Beeld: Bruno Press