News

Oui, oui! Er komt een realityserie van Emily in Paris (en jij kunt je opgeven)

De serie Emily in Paris is ondertussen een begrip geworden in Nederland. De bekende serie krijgt nu een realityserie! Wegdromen bij de outfits van de serie and ofcourse, it is in Paris.

Realityserie van Emily in Paris

We zouden allemaal wel graag wegdromen over een droombaan in Parijs, met een droombaan en de bijbehorende feestjes… Er komt een realityserie aan van Emily in Paris.

Momenteel zijn ze druk bezig met casten, dat deelt het team op Instagram. Dit is je roeping als je tussen de 21 en 35 jaar, Amerikaans bent en wonend in Parijs. Ze gaan in de serie de ‘larger-than-life American expats and their fabulous lives’ laten zien. So exciting!

View post on Instagram
 

Emily in Paris de realityserie wordt groots

Het wordt groots aangepakt, aangezien er een heel groot team achter zit. Wie weet wordt deze serie groter dan die van de Kardashians. We gaan het snel zien, aangezien het plan staat om deze herfst al te gaan beginnen met filmen. Nous y voilàaa!

De Netflix-serie is gemaakt door Darren Star, de man achter Sex and the City. In de serie die al op Netflix staat gaat Emily verhuizen naar Parijs omdat haar baas, die normaal zou gaan, zwanger is. Het bedrijf in Chicago heeft een Frans marketingbedrijf overgenomen waar Emily gaat werken. But, she don’t speak French en de Fransen zitten niet op haar te wachten. Ze gaat ook opzoek naar liefde, aangezien haar vriend de relatie heeft opgegeven door de lange afstand.

Curious? Check dan eerst even de serie die al op Netflix staat en verheug je op de realityserie die eraan gaat komen.

Bron: Amayzine, NetflixBeeld: Pexels

Must reads 👀