Celebs

Wil je zien: dit is het Instagrammable appartement van Rianne Meijer

Regelmatig bescheuren wij ons om de Insta versus Reality-posts van influencer Rianne Meijer. Deze boss babe is niet alleen fantastisch op The Gram, ook is ze een ware interieur junkie. Vandaag geeft ze ons een kijkje in haar prachtige appartement. Oh, en ze doet ook een boekje open over haar liefdesleven met verloofde Roy. Kijk je mee?  

Even binnenkijken bij Rianne Meijer

Rianne Meijer kennen we natuurlijk als content creator op YouTube en Instagram. Vooral haar Instagram vs. reality foto’s zijn super populair. Verder heeft ze twee lieve hondjes, Rosie en Harvey en ook is ze verloofd met Roy. In samenwerking met Westwing geeft ze een tour door haar prachtige huis in Amsterdam. En die is helemaal instaproof.

Rianne Meijer

Instafamous

Met meer dan een miljoen volgers kan je wel zeggen dat Rianne instafamous is. Met haar Instagram vs. reality foto’s laat Rianne zien dat niet alles zo mooi is als het lijkt en we like that. “Ik denk dat mensen zich hierdoor meer verbonden voelen met mij. Ik vind het een fijn idee dat mensen mijn posts en stories zien en daar blij van worden, in plaats van dat ze het gevoel krijgen dat ze niet goed genoeg zijn.”

View post on Instagram
 

Rianne Meijer over het aanzoek

Rianne neemt ons mee naar het moment dat Roy op zijn knie ging. Samen sliepen ze een nachtje in het Hilton hotel waar ze hun eerste date hadden. “Roy bleef maar zeggen dat ik er zo mooi uit zag, maar ik zocht er niet echt wat achter. Op het balkon begon Roy opeens heel lief en een beetje zenuwachtig tegen mij te praten. Ik keek hem aan en ik dacht nee…dit meen je toch niet?! Voor ik het wist ging hij op één knie en vroeg hij of ik met hem wilde trouwen! Ik was echt volledig in shock. Ik zag het pas veel te laat aankomen en ik had ook niet door dat er andere mensen in de hoek stonden te filmen”, vertelt Rianne. Hoe cute is dit verhaal! “Daarna hebben we champagne gedronken en die nacht heb ik geen oog dicht gedaan. Ik heb de hele nacht op Pinterest lopen scrollen naar trouwjurken en trouwlocaties.”

View post on Instagram
 

Ben je benieuwd naar het huis van Rianne Meijer? Check de video hieronder en de beelden die door Westwing zijn gemaakt:

Rianne Meijer interieur

Rianne Meijer

Rianne Meijer

Watch on YouTube

Bron: WestwingBeeld: Unsplash: Nastuh Abootalebi, Westwing