Lifestyle

Door deze 5 fases gaan we heen wanneer er straks een avondklok is

 

Het is nog niet 100% zeker, maar men acht de kans groot: we krijgen een avondklok. Dat zal zeker even wennen worden! Door 5 deze fases gaan we heen als de avondklok is ingevoerd. 

1. We moeten op de tijd gaan letten

Duh, nogal logisch. Maar tijdens deze lockdown voelt tijd als een illusie en weten we soms niet wat voor dag het is. Laat staan hoe láát het is! We moeten er dus een gewoonte van maken om de tijd in de gaten te houden. Het risico op een boete willen we natuurlijk niet!

via GIPHY

 

2. Plannen 

Als jij ‘s avonds nog snel wat boodschappen wilt halen of de hond wilt uitlaten, is het belangrijk dat je goed inschat hoe lang je hiervoor nodigt hebt. Het zou zonde zijn als het allemaal nét wat langer duurt, waardoor je niet voor de avondklok binnen bent. Jouw planning skills moeten dus zeker in actie komen tijdens deze maatregel. 

via GIPHY

 

3. Cinderella

Heb jij straks een romantische avondwandeling als date? Dan voel jij je net als Assepoester wanneer je weg moet. Time’s up! Het is wel balen als je vroegtijdig afscheid moet nemen van je potentiële new lover. 

via GIPHY

 

4. Goed excuus

De avondklok kan juist ook een goed excuus zijn om eerder weg te gaan bij een minder leuke date. “Sorry, als ik deze bus niet haal, ben ik te laat thuis!” Eigenlijk is het een amazing excuus om helemaal geen afspraken meer te maken. Ben je een echte huismus? Dan is die avondklok zo slecht nog niet. 

via GIPHY

 

5. Oproepje aan Hans

Hans, where are you? 😉 Wat zou het toch top zijn als Hans Klok een einde maakt aan deze coronatijden. No pun intended. 

View post on Instagram
 

Gelukkig zijn we inmiddels begonnen met vaccineren. Deze dingen gaan we straks allemaal weer doen. 

Beeld: iStock.com