Lifestyle

Annoying much?! Deze 6 situaties in bed zorgen ervoor dat jij happy single slaapt


Alright. Natuurlijk is het superfijn om tot laat met je lover in bed te knuffelen. Of wat dacht je van kusjes voor het slapen gaan én natuurlijk ook als je weer wakker wordt. Toch kan samen slapen ook ontzettend irritant zijn. Ja echt. Deze 6 situaties in bed, zorgen ervoor dat je happy single slaapt. Lees je mee? 

 

1. Scheetjes, pufjes, windjes 

Scheetjes laten dat doen we allemaal, maar scheetjes van je lover onder de dekens? Bah. Liever niet! De enige scheetjes die jij ruikt zijn die van jezelf en omdat je alleen slaapt kan je er zoveel laten als je wil. #Winning


2. Snurk alarm

Aah! Heb je ooit een snurkende bedpartner gehad? Trust us, je ligt écht veel liever alleen. In het begin is snurken misschien een beetje grappig, of cute, maar na een paar nachtjes wordt het irritant. Goodbye nachtrust. Gelukkig slaap jij in je eentje als een roosje. 


3. Een lover die ligt te draaien

Als je niet zo’n groot bed hebt is het supervervelend om naast iemand te liggen die continue draait. Want, door iedere draai wordt je iedere keer opnieuw wakker. Hier heb jij geen last van, want jij hebt het hele bed voor jou alleen. Yay. 


4. Deken stress 

Je dekens moeten delen is the worst. Hoe groot je deken ook is, met een lover wordt je ‘s nachts altijd wakker zonder. Fist world struggles, we know. Daarom ben jij extra lucky, want jij kan jezelf helemaal oprollen als een hotdog zonder dat ook maar iemand dat vervelend vindt. 


5. Kan die kachel uit

Het klinkt misschien chill, maar een lover die altijd warm aanvoelt is eigenlijk helemaal niet fijn. Want, als het hoogzomer is dan liggen jullie tegen elkaar aan te zweten. Iel. No thanks. By the way, ijskoude voeten zijn ook vreselijk. Gelukkig heb jij alleen je eigen lichaamstempratuur om mee te dealen


6. Schermtijd 

Het is zó irritant om naast iemand in bed te liggen die tot laat video’s aan het kijken is. We get it, TikTok en Instagram zijn fun. Alleen, is dat felblauwe licht vreselijk als je na een lange dag probeert te slapen. Aah! Gelukkig heb je hier in je eentje helemaal geen last van ;). 

Met deze tips ben je helemaal voorbereid op je eerste nacht met je lover!

Bron: BeautifyBeeld: iStock